Sanat'a Engel Yok

Silivri Abdullah Bilgingüllüoğlu Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulu Özel Öğrencilerinin Özel Ziyaretçileri vardı.

Sanat'a Engel Yok
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü işbirliğinde sahnelenen Ankara Devlet Tiyatrosunun “Son Kuşlar” tiyatro oyununun usta oyuncuları Turgay Tanülkü, Durak Bal, Volkan Korhan, Resul Dündar ve Aşık Urfan Erdağı Silivri Açık Cezaevindeki oyunlarından önce Özel Öğrencileri ziyaret ettiler.

Kurtlar Vadisi ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz gibi dizilerinin Usta Oyuncusu Turgay Tanülkü ve arkadaşları özel çocukları ziyaret edip sohbet ettiler. Öğrencilerle beraber yemek yiyip, sohbet eden usta oyunculara öğrenciler kendi yaptıkları baskı ve kupaları hediye ettiler.


Silivri Açık Cezaevi Müdürü Sayın Yusuf Altun ve Müdür Yardımcısı Ata Beyin Silivri Abdullah Bilgingüllüoğlu Özel Eğitim Mesleki Eğitim Okulu ile Tarım alanından sonra sanat alanında da işbirliği devam ediyor. “SON KUŞLAR” adlı tiyatro oyununun usta oyuncularının okulu ve öğrencileri ziyaretinde Okul Müdürü Bünyamin Kurt’tan bilgi alan sanatçılar Oktay Kaynarca ve diğer oyuncu arkadaşları ile tekrar ziyaret sözü verip Özel Öğrencilerle en özel anları paylaştılar.