Selimpaşa İMKB´den Turizm Haftası Programı

Yaklaşan Turizm Haftası dolayısıyla Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan program renkli anlara sahne oldu.

Selimpaşa İMKB´den Turizm Haftası Programı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bacasız Sanayi: Turizm

Yaklaşan Turizm Haftası dolayısıyla Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan program renkli anlara sahne oldu. Ertuğrul Gazi Ortaokulunda düzenlenen programa Rumeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Hazım Tamer Dodurka ve İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet Ay ile beraber ilçe protokolünden yoğun bir katılım gerçekleşti. 

Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin edebiyat ve müzik öğretmenleri liderliğindeki programda; yağlı güreş, yörelerimizden türküler, Anadolu üzerine yazılmış şiirler, kına gecesi, aşık maşuk oyunu gibi bölümler izleyiciden büyük alkış aldı. Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Murat Türkyılmaz yaptığı karşılama konuşmasında turizmin ülke ekonomisine yaptığı katkının altını çizerken bu doğrultuda turizm meslek liselerine önemli bir rol düştüğünü sözlerine ekledi. Programın sonunda turizm sektöründe yapılan il yarışmalarında dereceye giren öğrencilere madalyaları takıldı.