Silivri'de Mezuniyet Coşkusu

Silivri Belediyesi ile Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün birlikte organize ettiği Yılsonu Mezuniyet Etkinliğinde çocukların ve gençlerin sergiledikleri performanslar göz doldurdu.

Silivri'de Mezuniyet Coşkusu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi’nin, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte düzenlediği Yılsonu Mezuniyet Etkinliğinde Silivri sahiline renk kattı. Yıl boyunca yaptıkları çalışmaları, önce velilerin sonra da tüm Silivrililerin gözleri önünde sergilemenin heyecanını yaşayan öğrenciler, mezuniyet ve yılsonu sevincini doyasıya yaşadı. Stantlarda sergiledikleri el emeği ürünleriyle kordon boyunu hareketlendiren öğrenciler, sergiledikleri ürünleriyle tam not aldı.

IŞIKLAR: “ÇOCUKLARDAN ÖĞRENECEĞİMİZ ÇOK ŞEY VAR”
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, programda gerçekleştirdiği konuşmasında: “Bugün okullarımızın kapandığı, çocuklarımızın bir boyunca eğitimin sergilendiği bir gelenek haline gelmiş etkinliğimizi gerçekleştiriyoruz. Eğitim aslında hayat boyu.. Bir yıla, bir aya sığdırmak mümkün değil. Çocuklarımızın heyecanlarına, sevgilerine, onların hiçbir karşılık beklemeyen özelliklerine ihtiyacımız var. Her şey büyüklerden öğrenilir diyorlar ama bu zamanlarda özellikle ülkemizin bu dönemlerinde bizim çocuklardan öğrenecek çok şeyimiz var. Onlar küçük şeylerle mutlu olabilmeyi biliyorlar, onlar içindeki sevgiyi kıskanmadan, sebep aramadan verebilmeyi bizden çok daha iyi biliyorlar, onun için biz onlardan çok şey öğreneceğiz” dedi.

SAHNE PERFORMANSLARIYLA TAM NOT ALDILAR
Gün boyunca devam eden etkinlikte öğrenciler sahne performanslarıyla da göz doldurdu.  İlköğretim ve lise öğrencileri, dans gösterilerinin yanı sıra mini konserler vererek izlemeye gelenlere keyifli saatler yaşattı.