Silivri'de Yaz Okulu Keyfi

Finlandiya Eğitim Modeli'ni başarı ile uygulayan Çizgi Koleji, 4-14 yaş aralığında tüm çocuklar için akademik ve sportif bir müfredatla hazırladığı yaz okulu programını ücretsiz kampanya ile taçlandırdı.

Silivri'de Yaz Okulu Keyfi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri’de eğitim ve öğretimde başarılı bir grafiği bulunan Çizgi Koleji tüm dünyada öne çıkan Finlandiya Eğitim Modeli’ni başarı ile uyguluyor.

Finlandiya Eğitim Sistemi'nde, mühendislik atölyesi, akıl oyunları atölyesi, işitsel sanatlar atölyesi gibi bünyesinde bulunan laboratuarlarda “yaparak ve yaşayarak” öğrenme modeli uygulanırken, çocuklar eğlenerek öğrenmenin keyfini yaşarlar.

Çizgi Koleji, eğitim yılını başarı ile tamamlayan 4-14 yaş aralığında Silivri’deki tüm çocukların yeni dönemlerine enerji toplamaları, öğrenmeye ara vermemeleri için kendi uzman ve deneyimli eğitmenleri ile ‘Yaz Okulu’ programına kayıtlarını başlattı.

2 dönem halinde ve okulun kendi bünyesinde sürdürülecek programda, çocuklar tek bir kurs yerine dolu dolu, unutulmaz bir yaz dönemi geçirecekler ve Yüzme - Yabancı Dil - Akıl Oyunları - Tenis - Binicilik - Okçuluk - Müzik - Voleybol - Golf - Basketbol - Güzel Sanatlar eğitim programlarının tümünden faydalanacaklar.

Çizgi Koleji, devlet teşvikinden yararlanılabilen okullarına yeni kayıt yaptıran ve kayıt yenileyen tüm öğrencilerine yaz programının ücretsiz verileceğini duyurdu.

Program hakkında bilgi almak ve diğer sorularınız için 0212-727 79 00 numaralı telefondan irtibat sağlayabilirsiniz.