Silivrili motorculardan farkındalık eğitimleri

Silivri Motosiklet Kulübü (SMK), ilçede yapmış olduğu aktivitelere bir yenisini daha ekledi. SMK yönetici ve üyeleri Silivri'de faaliyet gösteren Sürücü kurs yöneticileri ile bir araya gelerek 'motosikletlerin fark edilmesi, trafikte araçtan sayılmaları ve ehliyetli, eğitimli, bilinçli motosiklet kullanıcıları olması için' farkındalık eğitimi verilmesi konusunda fikir birliği yaptı.

Silivrili motorculardan farkındalık eğitimleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ORTAK KARARA BAĞLANDI

SMK yöneticileri ve üyeleri, motosikletlerin fark edilmesi trafikte araçtan sayılmaları ve ehliyetli eğitimli bilinçli motosiklet kullanıcıları olması için, Silivri’de faaliyet gösteren 8 sürücü kursunun işletmeceleri ve eğitmenleri ile bir araya geldi.

Toplantıda, kursların motosiklet eğitmenlerinin yanı sıra diğer araç ehliyet kursiyerlerine de ilgili eğitmenlerce, trafikte motosikletin önem ve risklerini anlatmaları hem motosiklet hem de diğer araç sürücü adaylarının motosiklet konusunda bilinçlendirilmesi ve eğitim görmesi ortak karara bağlandı.

BAYRAM ÜSTÜNDAĞ ANISINA

Geçtiğimiz günlerde elim bir kazada kaybettiğimiz SMK üyesi Bayram Üstündağ anısına gerçekleştirilecek olan “Eğitimli Sürücüler” projesinde, katılımcı tüm kurslar ve SMK bir dizi protokol ziyaretleri gerçekleştirmeyi planladıklarını belirten SMK Basın sözcüsü Özkan Kandemir “Bu ziyaretlerin ardından bir dizi eğitim seminerleri düzenleyeceğiz. Eğitimli ve bilinçli sürücülerin sürekliliğini sağlamak amacıyla bu birlikteliğimiz sürekli hale getirilecektir. Proje öncelikle Silivri ve bölgesinden başlayacak diğer il ve ilçelerde de aynı birlikteliğin sağlanması için örnek alınacaktır” ifadelerini kullandı.

TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİRİZ

Kandemir, “projeye destek veren Kardelen Sürücü Kursu, Mete Sürücü Kursu, Emniyet Sürücü Kursu, Maşalacı Sürücü Kursu, Yapıcı Sürücü Kursu, Marmara Sürücü Kursu, Silivri Sürücü Kursu ve Yavuz Sürücü Kursu işletmeci ve eğitmenlerine, ayrıca hiçbir çıkar gözetmeksizin bu projenin eğitim ve seminerlerine katılacak olan değerli eğitmenimiz Sedat Güven hocamıza yönetim kurulumuz ve tüm motosiklet kullanıcıları adına teşekkürü bir borç biliriz” dedi.