Silivri'ye yeni iki okul kazandırılıyor

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 2018-2019 eğitim-öğretim yılına yenilenen bir okul binası ve yeni iki okulla girmeye hazırlanıyor.

Silivri'ye yeni iki okul kazandırılıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, yeni eğitim-öğretim yılına yenilenen bir okul binası, inşaatı tamamlanan bir okul anaokulu ve yapımı 2019 Ocak-Şubat ayında tamamlanacak olan imam hatip ortaokuluyla girecek.

İBRAHİM-EMİNE AKÇAY ANAOKULU EYLÜL'DE AÇILACAK
Silivri Ortaokulu'nun yeni binasının yanı sıra, tamamlanarak 2018-2019 eğitim-öğretim yılında okul öncesi eğitim hizmetine İbrahim-Emine Akçay Anaokulu da katılacak. Hayırsever İbrahim Akçay ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından tamamlanan dört derslikli okulumuz Çanta Mahallesi'ndeki eksikliği giderecek ve küçük çocuklu ailelere nefes aldıracak.

SİLİVRİ'YE YENİ İMAM HATİP ORTAOKULU 
Milli Eğitim Bakanlığı, Silivri'ye 24 derslikli İmam Hatip Ortaokulu kazandıracak. Mimar Sinan Mahallesi'nde yapımına başlanan okul 24 derslikten oluşacak. İçindce 4 derslikli anaokulu da yer alacak. 
İnşaat Emlak bölümünden sorumlu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Aslan, inşaat çalışmalarını geçtiğimiz günlerde bölüm şefiyle birlikte denetledi, yetkililerle görüş alışverişinde bulundu.