Squash 13. Yaş Türkiye Birincisi Mektebim'de

Türkiye Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu tarafından Nilüfer Belediyespor Kulübü iş birliği ile düzenlenen 'Squash Büyükler, Gençler ve Yaş Grupları Türkiye Şampiyonası' tamamlandı.

Squash 13. Yaş Türkiye Birincisi Mektebim'de
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nilüfer Belediyesi’ne ait Altınşehir Gençlik Merkezi’ndeki squash kortlarında 3 gün süren “Squash Büyükler, Gençler ve Yaş Grupları Türkiye Şampiyonası” 6 farklı kategoride gerçekleşti. 84 erkek, 76 kadın olmak üzere 150 sporcunun katıldığı şampiyonada Mektebim Bahçeşehir Kampüsü öğrencisi Tolga Deniz Uğurlu, Squash U-13 erkekler kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, dereceye giren tüm sporculara madalyalarını taktim etti.

Ödül töreninde konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, sporcular kadar ailelerin de takdiri hak ettiğini söyledi. “Çocuklarımızın birey olma yolunda kendilerini geliştirme ve kendilerini ifade etme olanağı spor ve sanattan geçiyor. Bu amaçla tesisleşmeye ve amatör branşlara büyük önem veriyoruz. Böyle bir şampiyonaya ev sahipliği yapmış olmaktan dolayı gurur duyuyoruz” dedi. Bozbey konuşmasını bütün sporcuları kutlayarak tamamladı.