'Stem Et Ne Olur, Kodla Senin de Olur' Projesinde Sertifika Töreni

İstanbul Kalkınma Ajansı Destekli 'Stem Et Ne Olur, Kodla Senin de olur' projesi, atölye ziyareti ve sertifika dağıtım töreni planın uygulandığı Ertuğrul Gazi Ortaokulunda yapıldı.

'Stem Et Ne Olur, Kodla Senin de Olur' Projesinde Sertifika Töreni
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Program kapsamında robotik kodlama alan öğrenciler ziyaret edilerek, çalışmaları izlendi ve ilçe Fatih Projesi BT Koordinatörü Erol Serdar KIRTI tarafından, Stem-Robotik Kodlama sunumu ile devam etti.

Samsunda yapılan Uluslararası Robot yarışmasında ilçemizi temsil eden ve 142 okul arasından 4.olan Silivri Atatürk Anadolu Lisesi ve Prof.Dr.Fuat Sezgin Fen Lisesi öğrencilerine ödülleri ve proje kapsamında eğitim alan 70 öğretmene sertifikalarının verilmesinin ardından program sona erdi.

Programa ilçe Kaymakam Ali Partal, İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Rumeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kara, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Solak, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Altınöz, Silivri Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, Silivri İşadamları Dernek Başkanı Hakan Kocabaş, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.