TOKİ Cumhuriyet Anadolu Lisesi resimlerini sergiledi

TOKİ Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri, yıl içerisinde yapmış oldukları çalışmaları Yaşar Kemal Sergi Salonu'nda sergiledi.

TOKİ Cumhuriyet Anadolu Lisesi resimlerini sergiledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TOKİ Cumhuriyet Anadolu Lisesi Resim Sergisi Yaşar Kemal Sergi Salonu’nda 1 Haziran tarihinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, Şube Müdürü Can Dağaşan, Okul Müdürleri, öğretmen ve öğrencilerin katılımı ile açıldı. 3 gün boyunca açık kalan sergide TOKİ Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencilerinin Resim Öğretmenleri Gonca Evrim Çakmakçı ve Mehmet Öcal önderliğinde yapmış oldukları karma teknikteki resimleri sergilendi.

Sergi ile alakalı Resim Öğretmeni Gonca Evrim Çakmakçı “TOKİ Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nin düzenlemiş olduğu 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Resim Sergisi’nde ağırlıklı olarak 10. ve 11. sınıfların eserleri var. Kara kalem, iki boyutlu ve üç boyutlu ürünler, pastel boya, akrilik boya, yağlı boya ve guaş boya üzerine çalışmalar var. Kâğıt üzeri çalışmalarımızı güz döneminde yaptık. Yağlı boya çalışmalarımız da ikinci dönemin ürünleri. Daha çok sergilemeye layık olan, paspartusu yetişmiş olan ürünlerimizi çıkartabildik. Devamını da yer kısıtlı olduğu için getiremedik.” açıklamasını yaptı.