Trakya'da bir ilk daha 'Aktif Çağrışım'

Özel Aktif Çağrışım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezi, yeni özel bireyler için dizayn edilmiş eğitim üssünü bugün yoğun bir katılımla hizmete açtı. Merkez, Trakya'da bulunan özel eğitim kurumlarının en donanımlısı olma özelliğini elinde bulunduruyor.

Trakya'da bir ilk daha 'Aktif Çağrışım'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yaklaşık 12 yıl önce faaliyetine başlayan Seda Şahin yönetimindeki Özel Aktif Çağrışım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezi, yeni eğitim kurumunu bugün hizmete açtı. Özel bireyler için özel olarak dizayn edilen merkezde mobilyadan duvar boyasına, uzay terapi merkezinden sosyal etkinlik alanları kadar Avrupa standartlarında hazırlandı.

Yoğun katılımın sağlandığı açılış törenine Silivri Belediye Başkan Yardımcıları Bora Balcıoğlu ve Mehmet Has, Milli Eğitim Şube Müdürleri Mehmet Şen ve Erdal Arslan, CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil, Ak Parti yönetim kurulu üyeleri, Meclis üyesi Harun Tüfekçi, Kadın Girişimciler derneği yönetici ve üyeleri, Ülkü Ocakları Silivri Başkanı Erhan Özkök, iş adamları, STK ve oda temsilcileri ile davetliler katıldı.

Açılış kurdelesini kesiminde konuşan Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu “Bir insan etrafını kendi genişletip kendi daraltır. Seda hanım yapmış olduğu çalışmalarla kendi etrafını genişleten bir değer, ilçemize de değer katan bir girişimci. İlçemize yapmış olduğu katkılar için kendisine teşekkür ediyorum. Yeni eğitim kurumunun hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kurdele kesimi sonrasında hizmete açılan eğitim kurumu gezilerek, davetlilere detaylı bilgilendirmeler yapıldı.