Turgut Reis İlkokulu, gelişmeye devam ediyor

Turgut Reis İlkokulu, son zamanlarda yaşadığı değişim ve gelişimi sürdürmeye devam ediyor. Öğrenci, veli ve öğretmenler için gelişimsel projeler okulda hayat buluyor.

Turgut Reis İlkokulu, gelişmeye devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Turgut Reis İlkokulu, Okul Müdürü Hakan Can ve Müdür Yardımcısı Mehmet Akif Karaman öncülüğünde yaşadığı değişim ve gelişime devam ediyor. Bu yıl içerisinde okulda birçok projeye imza atan Turgut Reis İlkokulu idarecileri; öğrenci, öğretmen ve velileri için yararlı projelere hayat vermeye devam ediyor.

Uzun bir zamandır hazırlıkları yapılan Turgut Reis İlkokulu Akıl Oyunları ve Okuma Sınıfı’nın açılışını dün İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Molak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, Çatalca Milli Eğitim Müdürü Ahmet Saçak, Bakanlık Müfettişleri ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri gerçekleştirdi. Bu sınıfta öğrenciler mangaladan satranca, robotik eğitimlerden birçok zeka oyununa kadar kendilerine bilişsel ve duyuşsal katkı sağlayacak eğitimleri alabilecek.

Akıl Oyunları ve Okuma Sınıfı’nın açılışının ardından heyet hep birlikte yine Turgut Reis İlkokulu’nun kısa bir süre önce faaliyete başlayan İşitme Engelliler Sınıfı’nı ziyaret etti. Şu an için iki öğrencisi olan sınıfı ziyaret eden müdürler ve müfettişler çocuklara da özel ilgi gösterdiler.

Okul Müdürü Hakan Can da gerek bu iki sınıf için gerekse de okullarının veli bekleme alanında oluşturulan resim sergisi için katkıları bulunan Profface Kuaför Studio Sahibi Aziza Akkaya’ya, AYFAR’ın sahibi Muharrem Titiz’e, Komposan Ofis Aksamları fabrika sahibi Toros Şuşanyan’a, sınıflarında oluşturduğu okuma köşesi için Bora Köksal’a, İşitme Engelliler Sınıfı için Uz. Dr. Ali Kocaoğlu’na teşekkür etti.

Eyüp Can BALABAN