Üniversiteler kıyasıya yarıştı

Kredi Kayıt Bürosu'nun 'Hayal Edin Gerçekleştirelim' proje fikirleri yarışmasını 'Senin Tasarımın Senin Hayatın' projesiyle Akdeniz Üniversitesi kazandı.

Üniversiteler kıyasıya yarıştı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kredi Kayıt Bürosu’nun ‘Hayal Edin Gerçekleştirelim’ proje fikirleri yarışmasını ‘Senin Tasarımın Senin Hayatın’ projesiyle Akdeniz Üniversitesi kazandı.

Kredi Kayıt Bürosu’nun ‘Hayal Edin Gerçekleştirelim’ proje fikirleri yarışmasına bu yıl 156 farklı üniversitede ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora eğitimi gören bin 458 öğrenci başvuru yaptı. Yarışmada, Çevre, Eğitim, Findeks Finansal Okuryazarlık, Kültür-Sanat, Sağlık-Spor ve Toplumsal olmak üzere 6 kategoride, toplam 2 bin 80 proje değerlendirildi.

‘Hayal Edin Gerçekleştirelim’ yarışmasında İbrahim Betil, Fügen Toksü, Yasemin Salih, Fatoş Karahasan, Cem Seymen, Özlem Denizmen, Can Yılmaz ve Kredi Kayıt Bürosu Genel Müdürü Kasım Akdeniz’den oluşan jüri üyelerinin değerlendirmeleri ile kazananlar ödüllerine kavuştu.

Büyük ödül ve sosyal medya ödülleri Antalya’ya gitti

Yarışmada, “Büyük Ödül”ü jüriden en yüksek puanı alarak, “Toplumsal” kategorisindeki ‘Senin Tasarımın Senin Hayatın’ projesiyle Akdeniz Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden Furkan Kutay Kurumaz kazandı.

Bu yılki Sosyal Medya Ödülü, Sağlık & Spor kategorisinde yarışan Akdeniz Üniversitesi öğrencilerinden Ekremcan Arslan, Satı Kaya ve Şura Ödevoğlu’na ait Huysuz Çirkin grubunun ’En Güzel yüzde 1’ projesine gitti. Proje sahipleri 5 bin TL’lik ödülü almaya hak kazandı. Jüri üyelerinden en yüksek oyu alan her kategoriden ilk beş projenin “Kategori Birinciliği”, “Kategori İkinciliği”, “Kategori Üçüncülüğü”, “Kategori Dördüncülüğü” ve “Kategori Beşinciliği” ödülü, kategori birincileri arasından en yüksek puanı alan projenin ‘Büyük Ödül’ü ve yarışmanın web sitesi üzerinden kullanıcıların sosyal medya hesaplarından oy vererek belirlediği Sosyal Medya birincisinin de ‘Sosyal Medya Ödülü’ ile taçlandığı Ödül Töreni’nde kazananlar ödüllerini büyük bir heyecanla aldı. Her kategoride jüri üyelerinden en yüksek puanı alan kategori birincileri 5 bin TL’lik ödülün sahibi olurken, kategori ikincileri 3 bin TL , kategori üçüncüleri 2 bin TL, kategori dördüncüleri bin TL ve kategori beşincileri 500 TL’lik para ödülünü kazandı.