Yaz Okulu kapanışında doyasıya eğlendiler

Odak Okulları bünyesinde gerçekleştirilen Çilli Yaz Okulu kapanış töreni, eğlence ve gururu bir arada yaşattı. Erkanlı Country Club'da gerçekleştirilen kapanış programına veliler yoğun ilgi gösterdi.

Yaz Okulu kapanışında doyasıya eğlendiler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Odak Okulları bünyesinde gerçekleştirilen Çilli Yaz Okulu kapanış töreni 28 Temmuz Cuma günü Erkanlı Country Club’da gerçekleştirildi. Odak Okulları yöneticileri de tam kadro programda yer aldı ve veliler ile tek tek sohbet etti. … Temmuz tarihinde başlayan Yaz Okulu kampının kapanışına öğrenci velileri büyük ilgi gösterdi. Öğrencilerin kamp süreci boyunca öğrendiklerini sergiledikleri programda çocuklar gönüllerince eğlenirken veliler de çocuklarına duydukları gururu yaşadı.

Yaz Okulu süresince Sanat, Oyun, Bilim ve Eğlence anlamında dolu dolu zaman geçiren öğrenciler; Binicilik, Yüzme, Satranç, Voleybol, Akıl Oyunları, Felsefe, İngilizce, Orienteering, Gems, Funny Game alanlarındaki derslerle de zihinsel ve fiziksel aktivitelerini destekleyerek sportif ve akademik anlamda da donanımlı hale geldiler.

Eserlerini sergilediler

Odak Okulları bünyesinde gerçekleştirilen Çilli Yaz Okulu kapanışında öğrenciler, kamp süresi boyunca yaptıkları eserleri de Erkanlı Country Club bahçesinde sergilediler. Öğrencilerin el işleri, velilerden büyük ilgi gördü.

Başarı belgesi ve pastası

Kapanış programında göstermiş oldukları başarıyı öğretmenleri ile birlikte pasta keserek kutlayan öğrencilere, sonrasında öğretmenleri tarafından tek tek “Başarı Belgeleri” verildi. Alkışlar eşliğinde başarı belgelerini alan çocukların mutlulukları gözlerinden okundu. Başarı belgelerini alan öğrenciler sonrasında öğrendikleri İngilizce şarkılar eşliğinde kısa bir gösteri sundu. Veliler ve Odak Okulları yöneticileri de alkışları ile çocuklara eşlik etti.

İkinci dönem 7 Ağustos’ta başlıyor

Birinci dönem kampını Odak Okulları bünyesinde Çilli Anaokulu Yaz Okulu’nda başarılı bir şekilde tamamlayan öğrenciler ve velileri, Erkanlı Country Club’tan mutlu şekilde ayrıldılar.

Odak Okulları bünyesinde Çilli Anaokulu Yaz Okulu ikinci dönem kampı ise 7 Ağustos tarihinde başlayarak 25 Ağustos tarihine kadar devam edecek.

2. dönem kampına katılmak isteyen veliler, 0543 728 2016 veya 0212 728 2016 numaralı telefonlardan bilgi alabilirler.