Yazar Süleyman Bulut Mektebim öğrencileriyle buluştu

'Büyük Atatürk'ten Küçük Öyküler' kitabının yazarı Süleyman Bulut 25-26 Mart tarihlerinde Mektebim Okulları öğrencileriyle bir araya geldi.

Yazar Süleyman Bulut Mektebim öğrencileriyle buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 “Büyük Atatürk’ten Küçük Öyküler” kitabının yazarı Süleyman Bulut 25-26 Mart tarihlerinde Mektebim Okulları öğrencileriyle bir araya geldi.

 

Mektebim Okulları Beykent Kampüsü, Silivri İlköğretim ve Çorlu ilköğretim kampüsleri 25-26 Mart tarihlerinde, öğrencileri “Büyük Atatürk’ten Küçük Öyküler” kitabının yazarı Süleyman Bulut ile bir araya getirdi. Atatürk’ün hiç bilinmeyen yönlerinin, öykülerinin anlatıldığı söyleşiye öğrencilerin ilgisi oldukça büyüktü. Fotoğraflar üzerinden Atatürk’ün okul hayatının anlatıldığı söyleşide öğrencilerin dikkatini en çok çeken fotoğraf ise Atatürk’ün Yeniçeri kıyafeti ile katıldığı balodaki fotoğrafı oldu.


Öğrencilerden gelen; Yazar Nasıl Olunur, Yazar olmak için ne yapmalıyız? Sorularına karşılık, Kütüphaneleri gösteren ve Kitap okumanın öneminden bahseden Bulut, Okumanın 3 önemli faydasını; Kavrama, Anlama ve Hayal gücünü geliştirme olarak belirtti.

Atatürk çok kitap okurmuy du, hangi tür kitaplar okurdu ve en sevdiği kitap hangisiydi gibi konuların ele alındığı söyleşide öğrencilerin dikkatini çeken diğer bir konu ise Atatürk’ün en sevdiği yemek ve kitap sorularına verilen; Kuru fasulye ve Çalıkuşu cevapları oldu. Yaşanmış Hikâyelerden ve çoğunu ilk kez duydukları Atatürk hikâyeleriyle tamamlanan söyleşi sonrası öğrenciler Süleyman Bulut ‘a kitaplarını imzalatmayı ve fotoğraf çektirmeyi ihmal etmediler.