Adsan'da hediyeler sahiplerini buldu

Silivri'de faaliyetini sürdüren Adsan Silah ve Av malzemeleri, müşterilerine yönelik yapmış olduğu çekilişte, birbirinden değerli hediyeleri sahipleri ile buluşturdu.

Adsan'da hediyeler sahiplerini buldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Firmadan alışveriş yapan müşterilerine birer numara ile numaralandıran işyeri sahibesi Özlem Adsan, 23 Ağustos’ta düzenlediği çekilişle daha önceden belirlediği hediyelerin sahiplerini belirledi. Yaklaşık 100 kişinin katıldığı hediye çekilişi firma önünde gerçekleştirildi. Av tüfeği, çakı, mont, şapka, fişeklik gibi birbirinden farklı hediyeler in verildiği çekilişte konuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Adsan’dan Av tüfeği kazanan Halis Taştan isimli talihli “Yaklaşık 2 ay boyunca hemen hemen hergün geldim. Tüfek alacaktım bir türlü karar veremiyordum. Sonunda tüfeği aldım. Bana birde hediye çekiliş numarası verdiler.23 Ağustos’ta çekiliş var dediler. Bugün geldim ve çekiliş sonunda yeni bir tüfeğim daha oldu. Hiç aklıma gelmezdi. Firma sahiplerine teşekkür ediyorum “dedi.

Adsan Silah ve Av Malzemeleri sahibesi Özlem Adsan’da “Bu tür etkinliklerimizi zaman zaman düzenliyoruz. Gelecek etkinliğimizde de müşterilerimize olta gurubundan bir çekiliş düzenleyeceğiz. Şimdiye kadar bizleri yalnız bırakmayan müşterilerimize dostlarımıza teşekkür ediyoruz “dedi.