Akbatı'da organik pazar keyfi başladı

Akbatı, Feriköy Organik Pazarı'na ev sahipliği yapmaya başladı. Kasım ayı boyunca her cumartesi kurulacak pazarda katkısız üretilen sertifikalı organik ürünlere, taze mevsim sebzelerine uygun fiyatlarla ulaşmak mümkün

Akbatı'da organik pazar keyfi başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yüzde 100 temiz havası sayesinde güvenli ve rahat bir alışveriş keyfi sunan Akbatı, misafirlerini yeni bir durak noktası ile buluşturuyor. Sağlıklı ve sürdürülebilir yaşamı desteklemek amacıyla Nisa Organik iş birliği ile Feriköy Organik Pazarı kuruluyor.

Feriköy Organik Pazarı, Kasım ayı boyunca her cumartesi günü alışveriş merkezinin zemin katında saat 10.00-20.00 arasında açık olacak. Feriköy semt geleneğini AVM’ye taşıyan pazarda, üreticilerin elinden katkısız, organik, sertifikalı ürünlere uygun fiyatlarla ulaşmak mümkün olacak. Akbatı, Nisa Organik iş birliğiyle kurulan bu organik pazarla, temiz ve sağlıklı sofralara erişimi destekliyor.

Akbatı Hakkında

Akkök Holding’in gayrimenkul sektöründeki iştiraki Akiş GYO A.Ş. tarafından hayata geçirilen Akbatı, 200’e yakın mağaza, 9 sinema salonu, dinlenme ve buluşma adresi olan özel tasarımlı alanlar, çocuk oyun ve eğitim alanları ile dünya mutfaklarını buluşturan restoranların yer aldığı Restaurantlar Meydanı ile hizmet vermektedir. Akbatı, aldığı ödüllerle ulusal ve uluslararası platformlarda da başarısını tescillemiştir. Akbatı, yeşil bina değerlendirme sistemi olan BREEAM In Use (Bina Araştırma Kuruluşu Çevresel Değerlendirme Metodu) Sertifikasına “Excellent” seviyesinde sahiptir.