Altında kritik seviye!

Doların artmasıyla Altın gramı, güne yükselişle devam ediyor.Dün dolar kurundaki yükselişe kıyasla düşüş kaydeden altın, yeni güne hareketli başladı. Bir önceki güne göre yüzde 0,1 yüzde azalış gösteren gram altın, dün günü 358,6 liradan tamamladı. Yeni güne ise 360,5 TL ile başladı.

Altında kritik seviye!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dün dolar kurundaki yükselişe kıyasla düşüş kaydeden altın, yeni güne hareketli başladı. Bir önceki güne göre yüzde 0,1 yüzde azalış gösteren gram altın, dün günü 358,6 liradan tamamladı. Yeni güne ise 360,5 TL ile başladı.

ÇEYREK ALTIN FİYATLARI

Altın, rekor tazelemeye devam ediyor. Çeyrek altında da yükseliş devam ediyor. Çeyrek altın, an itibariyle 509,57 TL’den alım, 521,42 TL’den satım fiyatı belirlendi.

YARIM ALTIN FİYATLARI

Uzun vadeli yatırım araçlarından biri olan yarım altında da fiyatlar durulmuyor. Kapalıçarşı’da yarım altın fiyatları 1.015,96 TL’den alım, 1.042,84 TL’den satım fiyatı belirlendi.

CUMHURİYET ALTIN FİYATLARI

Cumhuriyet altınında da fiyatlar durulmuyor. An itibariyle satış fiyatı 2.420,00 TL olarak işlem görüyor.

Vatandaşlar, koronavirüsün altın üzerinde etkili olup olmayacağını merak ediyor. Uzmanlara göre yeni tip koronavirüs salgınında gelecek olan her yeni haber, altın üzerinde etkili olmaya devam edecek.