Belediye ve SİBESO Girişimciler İçin Harekete Geçti

Son zamanlarda artan iş kurma ve KOSGEB desteklerinden yaralanma talebi karşısında, Silivri Belediyesi Kariyer İstihdam Ofisi ve Silivri Esnaf Odası harekete geçti.

Belediye ve SİBESO Girişimciler İçin Harekete Geçti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi Kariyer İstihdam Ofisi ile Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın işbirliğiyle açılan Uygulamalı Girişimcilik Kursları ile bugüne kadar yüzlerce kişi sertifikalandırılarak, sıfır faizli destek kredisinden yararlanma imkânı yakaladı. Artan iş kurma talepleri üzerine harekete geçen Silivri Belediyesi ve Esnaf Odası, Girişimcilik Kurslarının yeni etabını başlatmaya hazırlanıyor. 

7. ETAP GİRİŞİMCİLİK KURSU 29 ŞUBAT’TA BAŞLIYOR

Konu hakkında bilgi veren Silivri Belediyesi Kariyer İstihdam Ofisi Sorumlusu Orhan Öpçin: “Son zamanlarda artan iş kurma talepleri ile birlikte KOSGEB’in iş kurma destekleri de artarak, hibe miktarı 50.000 TL’ye ve faizsiz kredi miktarı 100.000 TL’ye yükseltildi. Girişimcilik Kursunu tamamlayan girişimci adaylarının, başvurularının karşılanma oranı da aynı oranda yükseldi. Talep karşısında belediyemiz ile esnaf odası 7. Etap Girişimcilik Kursunu 29 Şubat’ta başlatıyor. Katılmak isteyenler Silivri Belediyesi Kariyer İstihdam Ofisi ve Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası’na kayıt yaptırabilir, ayrıntılı bilgi alabilirler” dedi. Başvurularda 18 yaşını tamamlamış olma, en az ilköğretim mezunu olma ve kurumca düzenlenen girişimcilik eğitimine daha önce katılmamış olma şartları aranıyor.