Çavdar'lar tek çatıda birleşti

Silivri siyasetinin ve iş dünyasının renkli isimlerinden Yetgin Çavdar, şirketlerini 'Doğrular Grup' adı altında tek bir çatı altına topladı.

Çavdar'lar tek çatıda birleşti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Marmara Plaza’da açılışı gerçekleştirilen Doğrular Grup Yapı İnşaat Ltd. Şirketi bünyesinde Avukatlık hizmeti, Sigorta hizmeti, SMMM hizmeti verilecek.

Çok şık ve modern çizgilerle dekore edilmiş şirket merkezinde Yetgin Çavdar’ın kızı Av.Elif S.Çavdar Kahraman ’da hukuk danışmalığı hizmeti verecek.

Açılış törenine, Silivri Kaymakamı Salih Keser, İstanbul 3. Bölge AK Parti Milletvekili Tülay Kaynarca, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Belediyesi eski Başkanı Selami Değirmenci, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, Silivri Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Abdullah Yıldırım, Belediye Meclis Üyeleri ile siyaset ve iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı.  Doğrular Grup’un açılış kurdelesini ise dualar eşliğinde Silivri Kaymakamı Salih Keser, Milletvekili Tülay Kaynarca, Belediye Başkanı Özcan Işıklar, AK Parti İlçe Başkanı Metin Karakaş ve Yetgin Çavdar’ın kızı Av. Elif S.Çavdar Kahraman birlikte kesti.

Açılışta misafirlerine bilgi veren Doğrular Grup Yönetim Kurulu Başkanı  Yetgin Çavdar, “Bir çok farklı sektörde müşterilerimize  hizmet veriyoruz. İstedik ki, işletmelerimiz tek bir çatı altında ve aynı yerde olsun. Böylelikle yaptığımız işleri daha planlı ve daha iyi suna bilelim. Doğrular Grup olarak ticaret ünvanımıza yakıştığı gibi doğruluk ve dürüstlüğü ilke edinerek en mükemmel hizmeti bizi tercih eden değerli müşterilerimize sunalım istedik” dedi