İş Dünyası Çanakkale'de Buluşuyor

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) tarafından her yıl düzenli olarak gerçekleştiren Girişim ve İş Dünyası Zirvesi'nin 19'uncusu Çanakkale'de düzenleniyor.

İş Dünyası Çanakkale'de Buluşuyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Zirveye, Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği yöneticileri Hakan Kocabaş, Aynur Süleymanoğlu, Yusuf Sarıbekir, Tülay İlgen ve Mürsel Serter katıldı.
TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kadooğlu ve TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Cansen Başaran Symes'ın açılış konuşmalarını yapacağı zirve, TÜRKONFED'e üye 24 federasyonun ve 186 derneğin temsilcilerinin de katılımıyla Kolin Otel'de gerçekleştirilecek. Zirvenin ana gündemini 'Türkiye Ekonomisi: Orta Vadeli Görünüm-Riskler ve Fırsatlar' konusu oluşturacak. Zirvede, Ulusal ve bölgesel siyasi gelişmeler de ele alınacak. Bugün açılışı yapılacak olan zirvenin 27 Kasım'da yapılacak ikinci oturumunun açılış konuşmaları Erdal Akarsu (ÇASİAD Başkanı), İsa Tamer Çelik (GÜNMARSİFED Başkanı), Cansen Başaran Symes (TÜSİAD Başkanı), Tarkan Kadooğlu (TÜRKONFED Başkanı), Ülgür Gökhan (Çanakkale Belediye Başkanı) ve Hamza Erkal (Çanakkale Valisi) tarafından yapılacak. TÜRKONFED yeni üye rozet töreninin ardından Türkiye ekonomisindeki riskler ve fırsatların masaya yatırılacağı bir panel de düzenlenecek. İstanbul Finans Merkezi Girişimi Başkanı Dr. Artunç Kocabalkan'ın moderatörlüğünü yapacağı, 'Türkiye Ekonomisi: Orta Vadeli Görünüm-Riskler ve Fırsatlar' panelinin konuşmacıları arasında TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran Symes, TÜRKONFED Başkanı Tarkan Kadooğlu ve Dardanel Önentaş Gıda Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Önen yer alıyor.