İTO mobil hizmeti Silivri'deydi

Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin teşebbüsleriyle ilçemize gelen İstanbul Ticaret Odası'nın Mobil Otobüsü hizmeti Silivrililerin ayaklarına getirdi.

İTO mobil hizmeti Silivri'deydi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği, vatandaşların devlet hizmetinden kolay, hızlı ve etkin bir şekilde yerinde yararlanması için “Mobil Hizmet" uygulamasının ilçemizde verilmesi amacıyla başvuru yapmıştı. Dernek Başkanı Hakan Kocabaş ve yönetim kurulu adına yapılan başvuru sonucunda İstanbul Ticaret Odası Mobil Hizmet Otobüsü, dün gün boyunca üyelerine Uğur Mumcu Meydanı’nda hizmet verdi. Yoğun ilgi gören mobil araç hizmetlerinden İstanbul Ticaret Odası’na kayıtlı üyeler ile iş adamları faydalandı.

Silivri'deki vatandaşlarımız İstanbul'a gitmelerine gerek kalmadan bürokratik evrak işlemlerini kolayca halletti. Üye iletişim bilgileri güncellemesi, üye kimlik kartı formu ve çeşitli hizmetlerin tanıtımının yapıldığı mobil hizmet otobüsünde Faaliyet Belgesi Alımı ( 6 Ay Geçerli ), Gazete Sureti Onayı, İmza Onayı, Bağ-Kur Belgesi, Çıraklık Belge Onayı, Aidat Tahsilâtı gibi hizmetler sunuldu.

Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Hakan Kocabaş ve yönetim kurulu üyeleri, Silivri Belediyesi Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu ve Silivri Belediyesi Kariyer ve İstihdam Ofisi Sorumluları Orhan Öpçin ile Önder Çolak’ın katılımıyla mobil uygulamayı yerinde inceledi. Duygu ve düşüncelerini sosyal medya üzerinden dile getiren Kocabaş, “Üyelerimize ve Silivrili hemşerilerimize yaptığımız yeni bir hizmetten daha gurur duyuyoruz. İTO Yönetim Kuruluna da vermiş oldukları bu destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Bu hizmetlerden yararlanan ne kadar çok olursa, bundan sonra alacağımız destekte o kadar fazla olacaktır.” dedi.