Kahve Diyarı yeniliklere devam ediyor

Genç girişimci Eray Ersöz, Kahve Diyarı markası ile Silivri'de faaliyet gösteren işletmesinde yenilikçi fikirlerini hayata geçirmeyi sürdürüyor.

Kahve Diyarı yeniliklere devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ersöz'ün işlettiği Kahve Diyarı Silivri şubesi kahvaltı menüsünde müşteri memnuniyetini arttırmayı hedefleyerek serpme kahvaltı uygulamasını başlattı. Menü fiyatını 18 TL olarak belirleyen işletmenin serpme kahvaltı menüsünde sınırsız çay ile beraber 16 çeşit kahvaltılık bulunuyor. Menü dahilinde sunulan sınırsız çay ve ekmek çeşitlerini de kapsayan serpme kahvaltıda siyah zeytin, yeşil zeytin, domates, salatalık, yeşillik, jambon, fıstıklı salam, lor peyniri üzerine ahududu reçeli, çilek ve vişne reçeli, acılı ezme, bal-kaymak, beyaz peynir, kaşar peynir, çeçil peyniri ve sahanda sucuklu yumurta yer alıyor. Müşteriler ise kahve diyarı tarafından sunulan kahvaltı menüsüne oldukça ilgi gösteriyor. Haftanın 7 günü geçerli olan menü için de işletme saat süre sınırlaması konulmadığını duyurdu.

 

Öte yandan yaz aylarının başlaması nedeni ile işletme Silivri'de bir ilk olan Açık hava serinletme sistemi uygulamasını da başlattı. Türkiye genelinde başta Ankara ve İstanbul olmak üzere büyük illerde açık hava işletmeleri tarafından tercih edilen buharlı açık hava serinletme sistemini Silivri'de uygulayan ilk işletme özelliği ile de dikkat çeken Kahve Diyarı Silivri şubesi işletmecisi Eray Ersöz, işletmede yeniliklerin devam edeceğini ifade etti.