Kale Park bir ay içinde faaliyete giriyor

Fatih Mahallesi’nde bulunan Kalepark Tesisleri, Silivri Belediyesi Sosyal Tesisleri olarak en geç bir ay içerisinde hizmet vermeye başlayacak.

Kale Park bir ay içinde faaliyete giriyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Belediyeye ait Kale Park Sosyal Tesisi’nin, Silivri Belediyesi’nin Ocak Ayı Meclis toplantısında Silivri Belediyesi Sosyal Tesisi adı altında işletilmesine, Plan ve Bütçe Komisyonu’nun; “Tesislerin işletilmesi için kurum bütçesi içerisinde Silivri Belediyesi Sosyal Tesisleri adı altında işletme kurulmasına ve bu işletmenin Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde işletilmesine 5393 sayılı Belediye Kanunun 71. maddesi ve Mahalli idareler bütçe ve muhasebe yönetmeliğinin 21. maddesi uyarınca komisyonumuz tarafından uygun bulunmuştur” şeklindeki görüşü doğrultusunda oy birliğiyle karar verilmişti.

 

BİR AY İÇERİSİNDE AÇILACAK

Alınan kararın ardından Silivri Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde düzenleme çalışmaları başlatıldı. Tadilat, bakım ve çevre düzenleme çalışmalarının gerçekleştirildiği tesiste çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Düğün, nişan ve toplantı gibi birçok organizasyona ev sahipliği yapacak olan Silivri Belediyesi Sosyal Tesisleri, en geç bir ay içerisinde hizmet vermeye başlayacak.