Katılımcılar Silivri Expo- Kariyer Günlerini Değerlendirdi

Silivri Belediyesi ile SİAD ortaklığında açılan Silivri EXPO- Sanayi, Ticaret Sergisi ve Kariyer Günleri'ne katılan firmalar, fuarın bölge açısından önemine dikkat çekerek yetkililere teşekkür etti.

Katılımcılar Silivri Expo- Kariyer Günlerini Değerlendirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi ile SİAD ortaklığında açılan Silivri EXPO- Sanayi, Ticaret Sergisi ve Kariyer Günleri’ne katılan firmalar, fuarın bölge açısından önemine dikkat çekerek yetkililere teşekkür etti. 

Silivri Belediyesi’nin ilçede gerçekleştirdiği ilklerden biri olan Kariyer Günleri, bu yıl Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği (SİAD)  işbirliği ile Silivri Expo adı altında geniş kapsamlı şekilde düzenlendi. 80 firmanın stant açtığı fuarda, iş arayan Silivrililer özgeçmişlerini paylaşarak, iş bulma imkânı yakaladı. Fuarın son günü BRC Danışmanlık tarafından Sosyal Medyanın iş bulmada etkileri konulu bir söyleşi gerçekleştirildi. Öğrencilerin yoğunlukta olduğu ziyaretçiler, firmaların çalışmaları ve iş potansiyelleri hakkında bilgi aldı. Fuarda stant açan firma yetkilileri Silivri EXPO- Kariyer Günleri’ni değerlendirdi;

 

İlyas Çakmak - Kale Kayışları; “Silivri Expo 2014 sayesinde buradaki katılımcı firmalarla tanışma imkânımız ve en önemlisi yetenekli gençlerimizle diyalog kurma imkânımız oldu. Bizlere bu imkânı sağladıklarından dolayı Belediye Başkanımıza ve SİAD Başkanımıza sonsuz teşekkür ediyoruz.”

 

Rıfat Baysal - VHS Plastik; “Kapı ve pencere aksamları üretimi yapmaktayız, üretimimizin büyük yoğunluğunu ihraç ediyoruz, yurt dışında da birçok fuara katılmaktayız. Burada bulunmamızın amacı; yeni müşteriler edinmek, onlarla gerekli ticari faaliyetlere başlamaktır. Umarım tüm katılımcılara hayırlı uğurlu olur.”

 

Murat Güngör - Akar Asansör; “Düzenlenen bu fuar çevredeki firmaların bir birlerini tanıması açısından önemli. Bu fuarın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.”

 

Burak Sakarya - Başak Ticaret; “Silivri’de gerçekleştirilen Expo fuarının bütün firmalar için çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Firmalar birbirini daha yakından tanıdı, kalifiye eleman arayan firma yetkilileri bu fuarda iş arayan kişilerle buluştu. İlçemize önemli katkılar yaptığını düşündüğüm bu fuar için Belediye Başkanımız Özcan Işıklar’a ve SİAD Başkanı Hakan Bey’e çok teşekkür ediyorum.”

 

Nasuf Türkyılmaz – Türkyılmazlar; “Firmamız 1989 yılında faaliyet göstermeye başladı. Düzenlenen bu fuar sayesinde bölgedeki bütün firmalarla tanışma fırsatımız olduğu gibi, iş arayan vatandaşlarımız da gelip iş başvurularında bulundular. Bölge sanayimize önemli katkılar yapacağına inanıyorum.”

 

Funda Özen - Arıkanlı Holding Yetkilisi; “Tarım mühendisiyim. Silivri’de organik meyve ve sebze üretimi yapmaktayız. Şarap fabrikamız da 2012 yılında devreye girdi. Bu organizasyonun Silivri’ye ciddi katkı sağlayacağını düşünüyorum. İş arayanla iş vereni buluşturması ve aynı zamanda firmaların tanıtımı açısından çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.”

 

Ülkü Büyükgönenç - Ekol Ofset Yönetim Kurulu Başkanı; “Silivri Expo Fuarı için başta Silivri Sanayici İşadamları Derneği Başkanı ve katılımcıları, Belediye Başkanımız ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Silivri İstanbul’un yeni yeni parlayan bir sanayi ilçesi. Sanayicilerin Silivri’den çok büyük beklentileri bulunuyor. İnşallah bu fuarlar bu beklentileri karşılayacaktır.”

 

İbrahim Arıkanlı - Arıkanlı Holding Yönetim Kurulu Başkanı; “Belediyemiz ve SİAD bu fuar için ortak çalışma yaptılar. Silivri EXPO buradaki sanayi ve iş aleminin gelişmesini sağlayacaktır. Belediye Başkanımız Özcan Bey daima iş alemi ile yan yana, onlara yardımcı oluyor kendisine ve SİAD başkanına çok teşekkür ediyorum.”