Kocabaş: Herkesin Desteğini Bekliyoruz

26-27-28 Mayıs 2016 tarihleri arasında Maxi Market Etkinlik Alanında düzenlenecek Silivri EXPO 2106 tanıtımı için Silivri SİAD Başkanı Hakan Kocabaş, Başkan Yardımcısı Mesut Söylet, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Haseski, Tülay İlgen'in katıldığı basın toplantısıyla kamuoyunu bilgilendirdi.

Kocabaş: Herkesin Desteğini Bekliyoruz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Basın toplantısının açılış konuşmasını yapan Hakan Kocabaş, 91 noktanın firmalara tahsis edildiğini, onların dışında üç üniversitenin de yer alacağı belirtti.İlçe sınırları içinde faaliyet gösteren Kadir Has, Rumeli Üniversitesi ve Selimpaşa’da yer tahsisi yapılan Fenerbahçe Üniversitesi fuar kapsamında, kendini tanıtma imkânı verildi.
Silivri SİAD, Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Kadın Girişimciler Derneği, Silivri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve engelliler okulları da Silivri EXPO’nun konukları arasında yer alacak.
Silivri EXPO 2016’nın ikinci gününde 15.00-15.45 saatleri arasında Mümin Sekman konferans verecek. Sekman, “Her şey seninle başlıyor” başlığı altında kişisel gelişim önerilerini fuar kapsamında dinleyicilerle paylaşacak.
Etkinliğin amacını “Hep birlikte neler yapılabileceğini göstermek” olarak belirten Silivri SİAD Başkanı Hakan Kocabaş, Silivri halkı ile kaynaşmayı, ilçemizin adının sahip olduğu değerleri duyurmak hedefiyle bu organizasyonu gerçekleştirdiklerini söyledi.
SİAD Başkanı Kocabaş, “Biz SİAD üyelerini tanıtmak için bu etkinliği düzenlemiyoruz. Silivri’nin düğün günleri olsun diye emek harcıyoruz. Birlik ve beraberlik içinde, Türkiye’de örnek olacak şeylere imza atalım diye bu projeleri hayata geçiriyoruz. Bizden sonra İstanbul’un birçok ilçesinde benzer etkinlikler düzenlenmeye başladı. İnce eleyip sık dokuyoruz. Mükemmel bir organizasyon olması için elimizden geleni yapıyoruz. Silivri hapishanesiyle değil her alandaki değer ve zenginlikleriyle tanınmalı. Maksadımız Silivri’ye dikkat çekmek. Bunun için de çok güzel bir takım işbirliği oluşturduk.” dedi.
Silivri EXPO 2016 için büyük bir özveri ve de heyecanla çalıştıklarını ifade eden Silivri SİAD Başkanı Hakan Kocabaş, basın toplantısının sonunda “Bu emek karşılıksız olarak ortaya konuyor ve herkesin desteğini bekliyoruz” dedi.