Kosgeb,Kagider'i bilgilendirdi

Silivri Kagider'in organize ettiği ve Silivri'deki Kadın Girişimcilere yönelik Kosgeb İstanbul İkitelli Hizmet Merkezinden Kosgeb Uzmanları Hüseyin Kılıç ve Haluk Ercan tarafından 'KOSGEB'in Kobi'ler ve Girişimcilere yönelik destekleri' konulu seminer gerçekleşti.

Kosgeb,Kagider'i bilgilendirdi

Silivri Kadın Girişimciler Dernek Üyelerinin dışında davet edilen çok sayıda Silivri ve Bölgesinden ilgili kadınlar katıldı.

Yapılan toplantı ile ilgili olarak bir açıklama yapan Silivri KAGİDER Başkanı Aynur Süleymanoğlu ”Günümüzün İs Kadını, Girişimcisi ve Esnafları olarak hızla gelişen ve ilerleyen "İs Dünyasında Kadın" topluluğunu temsil edip, hem mevcut isimizdeki yapımızı koruyup, hem de gelişmeye, büyümeye açık ve hazır olmak zorundayız. Sektörel, Finansal, Yapısal ve Vizyonel anlamında çağı yakalamak ve güçlü olmak bizlerin en önemli görevi. Hüseyin Kılıç’ın sunduğu KOSGEB'in kullanılabilir destekleri konularında önemli ve değerli bilgiler bize hedeflerimizde yardımcı olacağına inanıyoruz. Bu bilgilendirmenin devamında çalışmalarımıza Danışman firmalardan proje takip anlamında, toplantılar, eğitimler, seminer, paneller ve benzeri faaliyetlerle devam edeceğiz “dedi.