Küçükoğlu Holding'den 106 öğrenciye staj ve iş imkânı

KÜÇÜKOĞLU HOLDİNG İNSAN KAYNAKLARI MÜDÜRÜ NEBAHAT GÜGERCİN, ÖĞRENCİLERE VE YENİ MEZUNLARA STAJ VE İŞ İMKÂNI SUNMAK, KÜÇÜKOĞLU HOLDİNG ŞİRKETLERİNİN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE VE MEZUNLARINA ULAŞMASINI KOLAYLAŞTIRMAK AMACIYLA FUARA KATILDIKLARINI SÖYLEDİ.

Küçükoğlu Holding'den 106 öğrenciye staj ve iş imkânı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bünyesindeki şirketlerde üniversite öğrencilerine ve mezunlarına staj ve iş imkânı sağlamak amacıyla üniversitelerin kariyer günü etkinliklerine katılan Küçükoğlu Holding, 19 Haziran’da bir üniversitenin düzenlediği Kariyer Fuarı’nda yer aldı. Küçükoğlu Holding, fuarda görüşme sağladığı 106 öğrenci/yeni mezuna staj ve iş imkânı sağlamayı planlıyor.

Ekonomik hayattan sosyal yaşama, eğitimden kültürel faaliyetlere kadar birçok alanda hayatı yeniden şekillendiren korona virüs salgını, üniversitelerin öğrenciler ve yeni mezunlarını şirketlerle buluşturmak için gerçekleştirdiği kariyer günlerini de dijital ortama taşıdı.

Dijital Kariyer Fuarı’na katılan şirketler arasında Küçükoğlu Holding de yer aldı. Fuar hakkında bilgi veren Küçükoğlu Holding İnsan Kaynakları Müdürü Nebahat Gügercin, öğrencilere ve yeni mezunlara staj ve iş imkânı sunmak, Küçükoğlu Holding şirketlerinin üniversite öğrencilerine ve mezunlarına ulaşmasını kolaylaştırmak amacıyla fuara katıldıklarını söyledi.

Dijital Kariyer Fuarı ile öğrenciler ve yeni mezunlarla lobi ve şirket odalarında çevrim içi görüşme imkânı bulduklarını belirten Nebahat Gügercin, kariyer günleri fuarlarının, öğrencilere ve mezunlara kariyer planlama, iş dünyasını yakından tanıma, staj yapma ve iş bulma fırsatı sunarken, şirketlere de açık pozisyonlarına kalifiye eleman sağlama imkânı verdiğini kaydetti. Fuarın, öğrenciler ve yeni mezunlar ile şirketler arasında sağlıklı bir köprü oluşturduğunu belirten Gügercin, “Salgın sebebiyle bu yıl dijital ortamda yapılan fuarda çevrim içi stantlarda 106 öğrenci ve yeni mezunla görüşme imkânı bulduk. Görüştüğümüz öğrenci ve yeni mezunlara iş ve staj imkânı sağlamak için çalışma yürüteceğiz. İş dünyasının gelecekteki çalışanlarını, yöneticilerini bu gençler oluşturacak” dedi.