Meslek grupları artık rahat

İlçede hizmet vermeyi sürdüren farklı meslek gruplarına yer tahsisi yaparak, modern ve rahat bir ortamda çalışma imkânı yaratan Başkan Işıklar, Silivri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'ne verdiği yerin açılışını gerçekleştirdi.

Meslek grupları artık rahat
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ilçedeki farklı meslek gruplarına yer göstererek kendi faaliyet alanlarında bir araya gelmeleri ve rahat bir çalışma ortamı yaratılması konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Silivri Birlik otobüsleri, taksiciler ve kamyonetçilerin ardından Silivri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ne de yer tahsisi yapan Başkan Işıklar, şoförlerin sağlıklı ve güvenilir bir ortamda çalışmasına olanak sağladı.

 

IŞIKLAR KOOPERATİF YERİNİN AÇILIŞINI YAPTI

Silivri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Sebahattin Anıl, Yönetim Kurulu Üyeleri ve şoförleri ile birlikte Başkan Işıklar’a kahvaltı vererek teşekkür etti. Silivri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Zafer Aşkın, Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Ercan ve Fen İşleri Müdürü Hasan Solak’ın da katıldığı kahvaltıda, kurdele keserek kooperatife verilen yerin açılışını gerçekleştiren Işıklar; “Şehrin gelişmesi, ticari hayatın canlanması, sosyal yaşamın gelişmesi, güzelleşmesi, çağdaşlaşması, ekmek ve iş üreten bir yer olması konusunda hep beraber üzerimize düşeni yerine getireceğiz. Şoförler Odası Başkanımıza ve Kooperatif Başkanımıza da işbirliği çalışmalarımıza gösterdiğiniz katkılar için teşekkür ediyorum. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi. Şoförler Odası Başkanı Zafer Aşkın ise; “Hizmetlerinizi hiçbir zaman esirgemediğiniz, her zaman yanımızda olduğunuz için teşekkür ediyorum. Kooperatifimizin yeri hayırlı uğurlu olsun” diyerek, Işıklar’a teşekkürlerini sundu.