Okul alışverişi için kıyafetler ve çantalar raflarda yerini aldı

BOYNER, YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ BAŞLADIĞI BU GÜNLERDE, ÇANTADAN MATARAYA, AYAKKABIDAN TİŞÖRT VE EŞOFMANA UZANAN SEÇENEKLERİ İLE ÖĞRENCİLERİN VE EBEVEYNLERİN OKULA DÖNÜŞ HEYECANINA ORTAK OLUYOR.

Okul alışverişi için kıyafetler ve çantalar raflarda yerini aldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Boyner, yeni eğitim öğretim yılının başladığı bu günlerde, çantadan mataraya, ayakkabıdan tişört ve eşofmana uzanan seçenekleri ile öğrencilerin ve ebeveynlerin okula dönüş heyecanına ortak oluyor.

Boyner, okula dönüş heyecanı yaşayan çocuklar ve aileleri için binlerce ürünü bir araya getiriyor. İlkokuldan, lise ve üniversite öğrencisine kadar her yaştan öğrenciye hitap eden geniş bir koleksiyona sahip olan marka, farklı renk ve desenlerdeki çanta, ayakkabı, kalem kutusu, matara, beslenme çantası gibi ürünlerin yanı sıra çocukların rahat edebilecekleri giyim koleksiyonlarını mağazalarında çocuklar ile buluşturuyor.

“Okulda da tarzımız güzel” kampanyası ile aldıkça artan indirimler sunuluyor

Boyner, “Okulda da tarzımız güzel” söylemiyle okula dönüş dönemini özel bir kampanya başlatan marka, yüzde 30’ varan indirimler uyguladığı duyurdu. Dünyaca ünlü spor markalarının stil ve konforu bir arada sunan çantaları ortaokul ve lise öğrencileri tarafından tercih edilirken, çizgi film kahramanlarının yer aldığı lisanslı çantalar ise ilkokul öğrencilerinin seçenekleri arasında yer alıyor.

Okula dönüş modası

Erkek çocuklar için jeanler, chino pantolonlar, eşofman takımlar, sweatshirtler; kız çocukları için taytlar, renkli pantolonlar, etekler ve bluzlar okula dönüş için raflarda yerini aldı.Çizgi film karakterleri ve süper kahramanlardan; Örümcek Adam, Batman, Transformers, Star Wars, Arabalar, Harika Kanatlar, Barbie ve Frozen gibi karakterlerin yer aldığı sırt çantası, kalem kutusu, matara gibi ürünler markanın mağazalarında öğrencilerin ve ailelerin beğenisine sunuluyor.