Sarten Dairy Pak Karacabey'de açıldı

Silivrili işadamı Yusuf Sarıbekir'in sahibi olduğu Sarten Holding, fabrikalar zincirine bir yenisini daha ekledi.

Sarten Dairy Pak Karacabey'de açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz Mart ayında Bursa Karacabey’de fiilen üretime başlayan Sarten Dairy Pak’ın resmi açılışı 26 Mayıs 2012 Cumartesi günü yapıldı.

Açılışa, AK Parti Bursa Milletvekilleri Önder Matlı ve Hüseyin Şahin,  Karacabey Kaymakamı Dursun Balaban, Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç, Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Kadir Baran, Silivri Belediye Meclis Üyesi İnci Aydar, Silivri Belediyesi Başkan Koordinatörü Mehmet Has, Silivrili İşadamları, ambalaj sektörü meslek kuruluşları başkan ve temsilcileri, Sarten Holding yöneticileri ile Bursa ve Karacabey protokolü üyeleri katıldı.

İşadamı Yusuf Sarıbekir, eşi Sıdıka Sarıbekir ile birlikte açılışa gelen herkesi kapıda karşıladı.

Kürsüye ilk olarak çıkan Sarıbekir Holding Ceo’su Zeki Sarıbekir, Türk ambalaj sektöründe ciddi bir şekilde söz sahibi olan Sarten’in istikrarlı bir şekilde büyümeğe devam edeceği mesajını verdi.

Bursa Milletvekilleri Önder Matlı ve Hüseyin Şahin ile Kayacabey Kaymakamı Dursun Balaban ve Belediye Başkanı Ergün Koç ayrı ayrı kürsüye gelerek, artan fabrika sayısının Türk ekonomisine katkısından bahsettikten sonra Karacabey’e yapılan yatırımdan dolayı Sarıbekir ailesine teşekkür ettiler.

Son olarak söz alan SİAD Başkanı Kadir Baran, Silivrili bir aile olan Sarıbekir Ailesi’nin bütün yurdu saran bu yatırımlarından dolayı Silivrili işadamları olarak gurur duyduklarını söyledi.

SİAD OTOBÜS KALDIRDI

Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği, açılış için bir otobüs dolusu işadamı il birlikte Karacabey’e geldi. SİAD Başkanı Kadir Baran, Silivri’nin duayen sanayicilerinden Kemal Aydınlıyurt, Nuri Egeli, İSO Yönetim Kurulu Üyesi  Ülkü Büyükgönenç, KAGİDER Başkanı Aynur Süleymanoğlu, Silivri Rotery Kulübü Başkanı Hüseyin Dertop, Mesut Söylet, Cengiz Akbulut, Hakan Kocabaş, Tülay İlgen, Fahrettin Özger, Aydoğan Oral, Erdoğan Ataç ve Yasin Elmaslı da Yusuf Sarıbekir’i yalnız bırakmayanlar arasında yer aldı.