SİAD'ın çağrısına TOBB 'tan cevap geldi

Silivri Sanayici ve İşadamları Derneğinin (SİAD) geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu 'Türkiye Cumhuriyeti'nin varlığı ile varlıklanmış tüm vatandaşlarımızı ve özellikle bizim derneğimiz gibi dernek, STK ve Odaları aşımızı ve sevgimizi paylaşmaya çağırıyoruz.' diyerek yaptığı çağrıya Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) cevap geldi.

SİAD'ın çağrısına TOBB 'tan cevap geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

SİAD’ın yapmış olduğu çağrıya TOBB’dan yazılı bir cevap geldi. TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu imzasıyla gönderilen cevapta şu açıklamalara yer verildi;

Değerli kardeşlerim; Çağrınızı büyük bir dikkatle okudum. millet olarak içimizi yaralayan, ciğerimiz yakan olaylarla karşı karşıyayız. Türkiye'nin her bölgesine örgütlü Bir kuruluşun Başkanı olarak hepimizi büyük bir üzüntüye boğan kalleş saldırıları şiddetle kınıyorum.

 Terör saldırılarında hayatını kaybeden bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara Şifa, ülkemize sabırlar diliyorum. Bu vahim olayın tek hedefi milletimizin birliği ve bütünlüğünü bozmak. Gün ülkemize, birliğimize ve birbirimize sahip çıkma günüdür. bu vatan, bu ülke, Bu bayrak hepimizin. odalarımız bu vahim olaylar karşısında bölgelerinde her türlü fedakarlığı yapmaktadır.

 Bölge için özellikle eğitimi çok önemsiyorum. terör örgütleri okulları Hedef alıyor. Şu ana kadar Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde 23 eğitim tesisi imar ettik, 100 milyon TL yatırım yaptık. Bu yatırımlar devam edecek. sosyal yardımlarımız düzenli olarak devam ediyor. Bizler ülkemizden kazandıklarımızı ülkemize geri verecek duyarlılığa sahip insanlarız.

duyarlılığınız beni duygulandırdı. Vatan Sevginiz takdire şayan. Allah hepinizden razı olsun, Allah sizin gibi fedakar insanları güzel ülkemizden eksik etmesin. Sizler olduğu sürece bu ülkeyi kimse bozamaz.

Selam ve sevgiyle