SİBESO Üyelerine Elektrik %15 daha ucuz

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası (SİBESO) Üyesi Ticarethaneler, 2m Enerji Toptan Elektrik Tic. A.Ş. Arasında İmzalanan Protokol İle Elektriği İndirimli Alacak.

SİBESO Üyelerine Elektrik %15 daha ucuz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile 2M Enerji Toptan Elektrik Tic. A.Ş.  Silivri Bayii BTU Danışmanlık arasında Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası personeli ve odaya kayıtlı esnafların ticarethane ve mesken faturalarına indirimli elektrik satışı ile ilgili protokol imzalandı.

Aylık 130 TL ve üzerinde fatura ödeyen Silivri Esnaf ve Sanatkârlar Odasına kayıtlı üyelerin ticarethane faturalarına %15 ve mesken faturalarına %12 aktif enerji bedeli üzerinden indirim yapılmasını kapsayan protokol Silivri Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer ve 2M Enerji Toptan Elektrik Tic. A.Ş.  Silivri Bayii BTU Danışmanlık yetkilileri Bahadır Halvacıoğlu ve Uğur Çengel tarafından imzalandı.

Silivri Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer  “Esnafımızın en önemli gider kalemi olan elektrik giderlerini düşürmek için imzaladığımız bu protokolün Silivri esnafına hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim.  Silivri esnafımıza sunulan bu indirim ile esnafımız faturalarından daha fazla tasarruf edecek. Esnafımıza bu katkıyı sunmaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.

2M Enerji Toptan Elektrik Tic. A.Ş.  Silivri Bayii BTU Danışmanlık yetkilileri de “Silivri esnafına bu katkıyı sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Yapılan anlaşma her iki taraf için de memnuniyet verici. 3000’nin üzerinde esnafımızın ticarethane ve meskenlerinde yararlanacağı bu indirim piyasa koşullarına göre oldukça avantajlı. İmzalanan bu anlaşmanın Odamıza, Firmamıza ve Silivri Esnafına hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Bu fırsattan yaralanmak isteyen esnafımızın 0212 727 66 46 veya 0541 591 22 12 numaralı telefonları arayarak detaylı bilgi alabilirler.