Silivri Firmaları göz doldurdu!

Avrasya Ambalaj Fuarı yaşamımızdaki her ürüne hayat veren ambalaj ürünleri, gıda işleme - ambalaj makine ve ekipmanlarına yönelik çözümlerin bir arada sergilendiği 1200'den fazla katılımcısı, 50.000'in üzerinde ziyaretçisiyle her yıl büyüyen gıda ve gıda dışı tüm endüstrilerin çözüm arayışları ve yatırımları için bölgesinin en çok tercih edilen ticari platformu olmaya devam ediyor.

Silivri Firmaları göz doldurdu!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bölgemiz firmalarından Sarten Ambalaj A.Ş. de, her yıl olduğu gibi bu yıl da Avrasya Ambalaj 2016 Fuarı'na katıldı. Sarten, salon 3 Stant No 314B & 315B bölümünde, yer aldı.
SARTEN BAŞARIYA DOYMUYOR
Türkiye sanayisinde kalite çıtasını her geçen gün yükselten Sarten,  23 Eylül tarihinde Ambalaj Sanayicileri Derneği tarafından organize edilen Ambalajın Ayyıldızları ödül töreninde 4 ödül kazandı.
Endüstriyel  ve Taşıma Ambalajları Kategorisinde; OMV "Petrol Ofisi için tasarlanan 10 Lt ve 20 Lt Bidon ile Alltın ödül, UN onaylı "235x350 28 Kalınlık 17 kglık Metal Ambalaj ile Gümüş ödül, "Polisan Kimya için tasarlanan 1 Lt ve 3 Lt Plastik Şişe ile yetkinlik ödülü kazanırken, İçecekler grubunda da TAT gıdanın SEK markalı 2 Lt. lik Ayran Şişesi ile bronz ödül kazandı.

SARIBEKİR AMBALAJ GÖZ DOLDURDU
Sarıbekir Ambalaj yönetici kurulu Başkanları Esra Sarıbekir, işini titizlikle yapan bir yönetici olarak tanınması dışında, şıklığı ve zarafetiyle, Kaan Sarıkbekir, ise entelektüelli ile verdikleri bilgilerle Ambalaj Fuarı’nda ürünlerini başarıyla tanıttılar. Dünyanın farklı ülkelerinden gelen misafirlerini ağırlayarak firma ve ürünler hakkında katılımcılarla tek tek ilgilenerek bilgiler verdiler.
Sarıbekir Ambalaj, Avrasya Ambalaj Fuarında Salon 6,609 A standında

SARIBEKİR AMBALAJ HAKKINDA
2004 yılında Metal Ambalaj sektöründe faaliyet göstermek üzere kurulmuştur. Ağustos 2005 yılında üretime geçen SARIBEKİR AMBALAJ’IN fabrikası Balıkesir Organize Sanayii Bölgesinde, Merkez Ofisi ise İstanbul’da bulunmaktadır.
Gıda sektörünün ihtiyaçlarına odaklanan SARIBEKİR AMBALAJ kuru gıda, hazır yemek, zeytin, turşu, salça, meyve, sebze, balık ve et konserveleri için baskılı ve baskısız, yuvarlak 2 ve 3 parçalı kutular, kolay açılır kapaklar ve kavanoz kapakları üretmektedir.
Metal ambalaj sisteminde 40 yıllık know-how sahibi kadrosunu en son üretim teknolojileri ile bir araya getirip gelişmiş AR-GE faaliyetleri ile destekleyen SARIBEKİR AMBALAJ faaliyet gösterdiği pazarlarda güvenirlik, inovasyon ve rekabetçilik dendiğinde lider firma olmayı hedeflemektedir.


 
SARIBEKİR AMBALAJ Türkiye’nin yanısıra Güneydoğu Avrupa, Karadeniz Çevresi Ülkeler, Ortadoğu ve Kuzey Afrikada konserve sektörünün önde gelen firmalarının tedarikçisi durumundadır. SARIBEKİR AMBALAJ hizmet ettiği GIDA sektörü için bir yandan ürün gamını genişletirken diğer yandan da farklı coğrafyalarda üretim yaparak büyümeyi planlamaktadır.

 
SEKTÖRÜN EN BAŞARILI İSMİ
1974 yılında Istanbul Silivri’de kurulan Marmara Kalıp da Avrasya Ambalaj Fuarında yerini aldı. 1987 yılından bu yana teneke kutu imalatı için makine, kalıp, takım ve yedek parça tasarlamakta ve üretmektedir. Firma yıllar içinde plastik şişe ve kavanoz kapağı üretimine devam eden Marmara Kalıp ,sektörünün en iyisi olmasıyla tanınıyor.
Marmara Kalıp, Avrasya Ambalaj Fuarında Salon 11, Stant : 1118 A2’de ziyaretçilerini bekliyor.

MARMARA MAKİNA KALIP HAKKINDA 
 1974 yılında Istanbul Silivri’de kurulan firma, 1987 yılından bu yana teneke kutu imalatı için makine, kalıp, takım ve yedek parça tasarlamakta ve üretmektedir. Firma yıllar içinde plastik şişe ve kavanoz kapağı üretimine yönelikte hizmet vermeye başlamıştır.
MARMARA MAKİNA KALIP, tasarım, imalat, otomasyon ve montaj aşamalarında en ileri teknoloji yazılımları ve en hassas tezgahları kullanmaktadır. MARMARA MAKİNA KALIP, ABD ve Fransa'nın yanı sıra pek çok ülkeye makine, kalıp, takım ve yedek parça ihraç etmektedir.
Firmanın ürettiği makinelerin arasında tam otomatik zigzag kapak makası, yüksek hızlı tam otomatik tris yediricili kapak presi, yüksek hızlı tam otomatik levha yediricili cnc kapak presi, tam otomatik aerosol kapak transfer presi, tam otomatik yuvarlak ve köşeli kapak körling makinası, tam otomatik yuvarlak ve köşeli kapak contalama makinası, tam otomatik kapaklar için dik kurutma fırını, tam otomatik kutu gövdesi duble makası, tam otomatik kutu gövdesi dikiş lakı kurutma fırını, tam otomatik kutu gövdesi kesme makinası, tam otomatik kutu gövdesi boğum makinası, tam otomatik kutu gövdesi kordon makinası, tam otomatik kutu paletizörü, tam otomatik kutu delik test makinası, tam otomatik kutu gövdesi köşelendirme makinası, tam otomatik kapak punta kaynak ve delik delme makinası, tam otomatik kavanoz kapağı kapatma makinası ve diğer isteğe özel makinalarda bulunmaktadır.
 
 AMBALAJ FUARI, 2-5 KASIM TARİHLERİ ARASINDA
Saran saklayan - sattıran ambalaj ürünleri, ambalajlama ve gıda işleme teknolojilerine yönelik kaliteli, uygun fiyatlı, projeye özel kısa vadede çözümler sunan ulusal üreticiler ile küresel markaların birlikte yer aldığı,  bölgesindeki en büyük etkinlik olan 22. Avrasya Ambalaj Fuarı, 2016 yılında 2-5 Kasım Çarşamba – Cumartesi günleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek.
 
Chenay Kobak