Silivri Maxi City'de Çılgınlık Devam Ediyor

Silivri Maxi City alışveriş merkezinde, '1 TL' çılgınlığı devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Sevgililer Günü'nde ilk kez gerçekleşen ve büyük küçük herkesin ilgisini çeken '1 TL'den açık arttırma günleri' bu sene, Yılbaşı etkinlikleri kapsamında yeniden gerçekleşiyor. Yüzlerce ürün etiket fiyatlarının çok altında sahiplerini bekliyor.

Silivri Maxi City'de Çılgınlık Devam Ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Maxi City alışveriş merkezinde, “1 TL” çılgınlığı devam ediyor.Geçtiğimiz yıl Sevgililer Günü’nde ilk kez gerçekleşen ve büyük küçük herkesin ilgisini çeken “1 TL’den açık arttırma günleri” bu sene, Yılbaşı etkinlikleri kapsamında yeniden gerçekleşiyor. Yüzlerce ürün etiket fiyatlarının çok altında sahiplerini bekliyor.  

DJ Hopdedik Ayhan’ın başarılı sunumuyla 26 Aralık 2010 Pazar Günü saat 14:00’da gerçekleşecek açık arttırmada 1 TL’den başlayan fiyatlarla birbirinden özel yüzlerce ürün etiket fiyatlarının altında sahiplerini bulacak. Silivri Maxi City ziyaretçileri, açık arttırmada, ister nakit ister kredi kartı ile ürünleri hemen alabilecek, sevdiklerine Yeni yıl hediyelerini çok uygun fiyatlara bulabilecekler.