Silivri'ye 27 girişimci daha kazandırıldı

SİBESO ve Silivri Belediyesi işbirliğiyle açılan girişimcilik kursunun ilk etabı sona erdi.

Silivri'ye 27 girişimci daha kazandırıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Silivri Belediyesi'nin bu yıl ortaklaşa düzenlediği KOSGEB destekli Uygulamalı Girişimcilik Kursu’nun 2013 Yılı ilk etabıyla Silivri’ye 27 girişimci daha kazandırıldı. 2007 yılından bu yana açılan girişimcilik kurslarından Silivri’ye kazandırılan girişimci sayısı 227 oldu.

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Silivri Belediyesinin bu yıl ortaklaşa düzenlediği KOSGEB destekli Uygulamalı Girişimcilik Kursu’nun 2013 Yılı ilk etabıyla Silivri’ye 27 girişimci daha kazandırıldı. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme Ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) destekli 2007 yılından bu yana açılan girişimcilik kurslarıyla Silivri’ye kazandırılan girişimci sayısı 227 oldu. SİBESO ve Silivri Belediyesi işbirliğiyle açılan girişimcilik kursunun 2013 Yılı ikinci etabı Kasım ayında yapılması planlanıyor. Eğitmen olarak yine Egem Eğitim’den A.Yekta Berksoy eğitim verecek.

KOSGEB destekli Uygulamalı Girişimcilik Kursu’ndan mezun olduktan sonra kendi işyerlerini açan girişimciler, proje hazırlayıp KOSGEB’e kabul ettirdikten sonra 30 bin liraya kadar “hibe” (geri ödemesiz) kredi ile 80 bin liraya kadar ilk 2 yılı ödemesiz “sıfır” faizli donanım kredisi alabilecek.

Girişimcilik kursiyerleri,  kursun son gününde topluca fotoğraf çektirdiler ve elleriyle hazırladıkları yiyeceklerle ikramda bulundular.