Taksici esnafı yeni duraklarına kavuştu

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın ilçede bulunan taksici esnafı için projelendirdiği 16 metrekarelik, içinde tuvalet, mini mutfak, oturma alanı, klima bulunan ve aynı zamanda ATM’nin de yer aldığı yeni Taksi Durakları hizmet vermeye başladı.

Taksici esnafı yeni duraklarına kavuştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Türkiye İş Bankası ve Halk Bankası’yla 5 yıl süreyle Taksi Durağı yapılması için yer tahsis protokolü imzalayan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, taksicilere verdiği sözü yerine getirdi. Taksici esnafı, içinde; tuvalet, mini mutfak, oturma alanı, klima bulunan ve ATM’nin de yer aldığı yeni duraklarda hizmet vermeye başladı. 16 metrekarelik yeni durakların çevresinde, Silivri Belediyesi tarafından geometrik ve çevre düzenleme çalışmaları da gerçekleştirilecek.

 

KONUT TAKSİ DURAĞI DA 15 GÜN İÇİNDE HAZIR

E-5 Taksi Durağı, Sahil Taksi ve Terminal Taksi’nin ardından Konut Taksi’nin modern taksi durağı da, 15 gün içinde hizmet vermeye başlayacak. Yıllarca tek bir oturma alanında, yaz ve kış hava şartlarından etkilenen taksici esnafı, modern ve çağdaş yeni taksi duraklarıyla çok daha rahat bir ortamda hizmet vermeye başladı.