Toplam 12 adet balık satış noktası yer alacak

Silivri sahilinde bulunan eski balıkçı barınaklarının, balık satış noktaları haline getirilmesiyle ilgili çalışmalar başladı. Bölgede incelemelerde bulunan Başkan Işıklar, balıkçı barınaklarının modern ve Silivri’ye yakışır bir pazar yeri haline geleceğinin altını çizdi.

Toplam 12 adet balık satış noktası yer alacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri sahili balıkçı barınaklarının bulunduğu bölgedeki yeni düzenlemeler ile ilgili balıkçı esnafının görüş ve düşüncelerini aldıktan sonra, geçtiğimiz günlerde çalışmalara start verdi. Toplam 12 adet balık satış noktasının yer alacağı bölgede Belediye Başkan Yardımcıları Yılmaz Kandemir, Zafer Ercan ve Fen İşleri Müdürü Hasan Solak ile birlikte incelemeler yapan Başkan Işıklar, yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak, düzenlemeler ile ilgili talimatlarda bulundu.

 

“LİMANIMIZ SİLİVRİ’NİN GÖRÜNEN YÜZÜ OLACAK”

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, yaptığı incelemeler sırasında Silivrili balıkçılarla da sohbet etti. Başkan Işıklar; “Yapılan düzenlemelerle limanımızı gözle görülür bir hale getireceğiz. Balık satış noktaları olacak eski barınakların, tadilat ve bakım işini başlattık. Daha sonra bölgede aydınlatma, temizleme ve düzenleme çalışmaları da yapacağız. Silivrililer haftasonu ilçe dışına çıkmaya gerek duymayacak ve çevre ilçelerde yaşayanlar için de ilçemiz çekim merkezi haline gelecek” şeklinde konuştu.