TRYİAD temsilcisi Altınkök olacak

Selimpaşalı İşadamı Mustafa Altınkök de iftara katılırken, derneğin şube atağına geçmesiyle birlikte Altınkök'ün Silivri temsilcisi olması bekleniyor.

TRYİAD temsilcisi Altınkök olacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Trakyalı Yöneticiler ve İşadamları Derneği (TRYİAD), çarşamba akşamı Beylikdüzü’ndeki bir restoranda üyeleri için iftar yemeği düzenledi. Programa yaklaşık 50 işadamı katıldı. CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil, CHP Edirne Milletvekili Recep Gürkan, CHP İstanbul İl Genel Meclis Üyesi Gökhan Gümüşdağ, CHP Uzunköprü İlçe Başkan Yardımcısı İnanç Sülüş, Hürriyet Gazetesi Köşe Yazarı Yalçın Bayer de katılımcılar arasındaydı.Yeni kurulan TRYİAD üyelerini kaynaştırma ve tanışma amacıyla iftar verdiklerini söyleyen dernek başkanı Fevziye Altıparmak, birlik ve beraberlik içinde Trakya’nın gelişmesi için hizmet edeceklerini dile getirdi. Altıparmak, yapılacak projelerle gençlere köprü görevinde olmak istediklerini belirterek; “Biz Trakyalılar, Türkiye’de 38 milyon nüfusa sahibiz. Ama 38 bin kişi bir araya gelemiyoruz. Artık bundan sonra birlik olmalıyız. Yapılacak projelerde birbirimize destek vermeliyiz. Bu birliktelikle beraber, gençlerimize istihdam alanları yaratarak işsizliğe çözüm anlamında uğraş göstermeliyiz. Köprü görevi üstlenmeliyiz ki; üniversiteyi bitirdikten sonra iş bulamayan gençlerimizin ellerinden tutmalıyız” diye konuştu.
GÜRKAN: SİZLERİN EMRİNDEYİM
TRYİAD Başkanı Fevziye Altıparmak’tan yeni dernek ile ilgili görüşlerini aktaran CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil, kendisinin de Trakyalı olduğunu ifade ederek, derneğin gelişimi için elinden geleni yapacağını söyledi. Tamaylıgil’den sonra konuşan CHP Edirne Milletvekili Recep Gürkan ise; “Trakyalılar için bir söz vardır. ‘Biraraya gelemezler, gelseler bile geçinemezler’ diye. Ama artık bu anlayış bir tarafa bırakıldı, bu anlayış özelikle son yıllarda yıkıldı. Görüyoruz ki değişim başladı. Çünkü gün birliktelik günüdür. Hayat felsefesi ne olursa olsun, siyasi düşüncesi ne olursa olsun biz birlik olmalıyız. El birliği ile ülke sorunlarımızı çözeceğiz. Dernek faaliyetleri için ne gerekiyorsa yapacağımı bilmenizi isterim. Sizlerin emrindeyim” dedi.
ALTINKÖK DE ÜYELER ARASINDA
Trakyalı Yöneticiler ve İşadamları Derneği’nin üyeleri arasında Selimpaşalı işadamları Mustafa Altınkök, Levent Kılıçkıran, Byaram Güler ve Metin Altınkök de bulunuyor. İftar yemeğine katılarak milletvekilleri ile görüşen Mustafa Altınkök, Silivri’de dernek faaliyetleri için elinden geleni yapacağını söyledi. Altınkök, Hürriyet Gazetesi Köşe Yazarı Yalçın Bayer’le de uzun süre sohbet etti. Öte yandan, TRYİAD’ın şube atağına geçtiğinde Silivri yetkilisinin Mustafa Altınkök olabileceği düşünülüyor.