Yeni yılda Maaşlar ne kadar olacak ?

Son haberlere göre emeklilere yapılacak olan zamlar şu şekilde olacak

Yeni yılda Maaşlar ne kadar olacak ?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Asgari ücret 2012 yılı Ocak ve Temmuz aylarında yüzde 3 oranında, devredilen SSK ve Devredilen Bağ-Kur emekli aylıklarının ise önceki altı aylık enflasyon tahminine göre Ocak ve Temmuz aylarında sırasıyla yüzde 4.22 ve yüzde 2.78 oranında artırılması öngörüldü. 2012 yılında emekli aylıklarında ise kademeli intibak yapılacak.

Emekliye 2013′te 200 TL zam geliyor

Güncel (18 KAsım2011): Ayrıca intibak yasasıyla emekliye 2013 yılında; 10 ila 200 lira arasında zam gelecek

2012 Yılı Programı Resmi Gazete’de yayımlandı. Asgari ücretin 2012 yılı Ocak ve Temmuz aylarında yüzde 3 oranında, Devredilen SSK ve Devredilen Bağ-Kur emekli aylıklarının ise önceki altı aylık enflasyon tahminine göre Ocak ve Temmuz aylarında sırasıyla yüzde 4.22 ve yüzde 2.78 oranında artırılması öngörüldü. Ayrıca, 2012 yılında emekli aylıklarında kademeli intibak yapılacağı hedeflendi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, milyonlarca emeklinin merakla beklediği intibak yasasıyla ilgili Ekonomi Bakanı Çelik’e talimat verdi.

Milyonlarca emekli, AK Parti’den 12 Haziran seçimlerinden önce emeklilere söz verdiği intibak yasasının çıkartmasını bekliyor. Erdoğan, yasanın çıkartılması konusunda bizzat devreye girdi.

“ACİLEN ÇIKARTALIM”

AK Parti’nin Kızılcahamam’da düzenlenen 18. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda beklenen müjde Başbakan Erdoğan’dan geldi.

Bakanlarla birlikte kampın son gününde milletvekillerinin sorularını yanıtlayan Erdoğan, emeklilerin intibak yasasının ne zaman çıkartılacağına ilişkin sorusu üzerine Bakan Faruk Çelik’e döndü ve “İntibak yasasını acilen getirin çıkartılım” dedi.

BABACAN: BUNUN MALİYETİ VAR

Bu konudaki detayları ise Başbakan Yardımcısı Ali Babacan anlattı.

Babacan, “Bunun maliyeti var. Ancak bunu karşılayacağız. 4 yıl içinde bütün emekliler intibak ettirilecek. 2014 seçimlerinden önce emeklilerimiz hakkını alacak” dedi.