Engin İnşaattan

İnşaat sektöründe ayrıcalıkların öncüsü Engin İnşaat, geçtiğimiz günlerde yeni projesi Engin Sea Port'un lansmanını gerçekleştirerek proje ile ilgili ayrıntıları davetlilerle paylaştı.

Engin İnşaattan

İnşaat sektöründe ayrıcalıkların öncüsü Engin İnşaat, geçtiğimiz günlerde yeni projesi Engin Sea Port’un lansmanını gerçekleştirerek proje ile ilgili ayrıntıları davetlilerle paylaştı. 


Engin İnşaat tarafından hayata geçirilen Engin Sea Port düzenlenen özel bir lansmanla satışa sunuldu. Lokasyonu,  mimarisi ve sunduğu yaşam vaadiyle Silivri’nin yükselen değeri olarak şimdiden hafızalara kazınan Engin Sea Port rezidans anlayışını bambaşka bir noktaya taşıyor. Mimar Sinan Mahallesi, Feyyaz Altınorak Caddesi, No: 100 E5 üzerindeki Merkez Ofisi’nde gerçekleşen kokteyle; Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Başkan Yardımcıları Bora Balcıoğlu ve Mehmet Has, CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, Silivrispor Başkanı İhsan Atun ve çok sayıda davetli katıldı. 

"SİLİVRİ’YE İLK SİTE KONSEPTİNİ ENGİN İNŞAAT GETİRDİ”
Engin Sea Port hakkında ön bilgilendirmede bulunan Engin İnşaat yetkilisi şunları söyledi: "Uzun yıllardır inşaat sektöründe güvenilir ve emin adımlarla faaliyetlerini sürdürmekte olan firmamız Engin İnşaat’ın yeni projesi ENGİN SEA PORT lansmanımıza hoş geldiniz. Silivri’ye ilk site konseptini getiren firmamız, yine bir ilke imza atarak içerisinde birçok ayrıcalıkları bulunduran rezidans projesi Engin Sea Port’u tanıtmaktan gurur duyar.


"İLÇEMİZİ REZİDANS YAŞAMIYLA TANIŞTIRMAK İSTİYORUZ”
İstanbul ile birleşme aşamasındaki ilçemizi gerçek bir rezidans yaşamı ile tanıştırmak istiyoruz. Projemiz 13 bin metrekare alan üzerinde kurulmuş olup, bunun 10 bin metrekaresi yeşil alan olarak düzenlenmiştir. Bu alan içerisinde yüzme havuzları, spor kompleksleri, bahçe düzenlemeleri ve yürüyüş alanları bulunmaktadır. 3 ayrı bloktan oluşan projemizde, her bloğun misafirlerini karşılayacağı resepsiyon hizmeti, özel teras bahçesi, uydu ve internet sistemleri, kapalı otopark ve daha birçok ayrıcalık 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri ile siz değerli sahiplerini bekliyor. Bu özel günümüzde bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz.”

IŞIKLAR: SİLİVRİ YATIRIMLARIN KARŞILIĞINI FAZLASIYLA VERECEKTİR
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar da lansmana özel bir konuşma gerçekleştirdi. Işıklar, "Silivri yerleşim alanı olarak yoğun bir taleple karşı karşıya. Silivri, tarımın, sanayinin, turizmin hem de hizmet sektörlerinin birbirleriyle çelişmeden gelişebileceği fırsatlara sahip. Bu çok önemli bir avantaj. Silivri’nin geleceğine yatırım yapan her yatırımcının fazlasıyla karşılığını alacağımdan hiç şüphem yok. Bütün dinamikler bunu gösteriyor. Tek başına yapılmış bir proje olarak görmüyorum. Etrafına örnek olacak, belki diğerlerini kendisiyle yarıştıracak ve böylece Silivri’nin kazanacağı bir proje haline gelecek. Silivri’ye çakılacak bir çivi bölgenin gelişmesine ve standartların yükselmesine katkı yapacağı inancıyla Engin İnşaat’a hayırlı olsun diyorum.” şeklinde konuştu.