Kasaba'nın temelleri atıldı !

Silivri'de nitelikli konut projelerinde sektörünün öncü kuruluşları arasında yer alan Yıldırımlar Yapı'nın son projesi olan Silivri Kasaba Evlerinin temelleri dualarla atıldı.

Kasaba'nın temelleri atıldı !
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri’nin gelişen bölgesi Yeni mahallede 4000 metre kare alan üzerine 3 bloktan oluşan Silivri Kasaba Evleri 54 daire ve 7 işyerinden oluşacak,135 Metre karelik dairelerde Lansmana özel son 5 dairenin kaldığı belirtilirken sitede Fitness, Hamam ve Sauna standart hale getirilmiş durumda.
Aydın Yıldırım, Cengiz Yıldırım, Zengin Yıldırım, Kazım Yıldırım ve Yasin Yıldırım kardeşler tarafından inşaa edilen Silivri Kasaba Evleri’nin Şantiye şefliğini İnşaat Mühendisi Cengizhan Turan üstlenmiş durumda
Bölgede istihdam oluşturduklarını belirten Cengiz Yıldırım “İnşaat sektöründe iddialıyız. Disiplinliyiz. İmza atığımız işlerde güzel sonuçlar elde edip Silivri’mize güzel konutlar inşaa edip şehrimizin güzelleşmesi hususunda katkı sağlamaya çalışıyoruz. İşlerimizi sürdürürken iş istihdamı sağlıyoruz. Bu da bizleri mutlu ediyor. Silivri Kasaba Evleri yaklaşık 15 ay içerisinde tamamlamayı planlıyoruz. Şartlar müsaade ettikçe 14 ay gibi bir sürede inşaat kısmını tamamlayarak oturulur hale getireceğiz.”dedi.