TOKİ Silivri konutlarıyla ilgili flaş gelişme

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Silivri Alipaşa Mahallesi'nde 598 ve 758 olarak 2 etaptan oluşan toplam 1356 konutun ihalesi 03.10.2019 ve 04.10.2019 da tekrardan yapıldı. Önümüzde ki haftalarda da ihaleyi kazanan firmalara yer teslimi yapıldıktan hemen sonra, inşaatının da çok hızlı bir şekilde başlayacak.

TOKİ Silivri konutlarıyla ilgili flaş gelişme
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu ve beraberindeki AK Partili heyet, geçtiğimiz günlerde Ankara’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirmişti.

Yapılan görüşmeler ve alınan bilgileri kamuoyu ile paylaşan Bozoğlu,TOKİ Silivri konutlarıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada “Ankara’da bir diğer durağımız Toplu Konut İdaresi Başkanlığımızdı. Milletvekilimiz Sayın Tülay Kaynarca ve teknik meclis üyelerimizle birlikte TOKİ başkanımız Ömer Bulut ile Silivri’de ki TOKİ konutları hakkında görüşmelerimizi gerçekleştirdik. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İstanbul’un Silivri İlçesi Alipaşa Mahallesi’nde 598 ve 758 olarak 2 etaptan oluşan toplam 1356 konutun ihalesi 03.10.2019 ve 04.10.2019 da tekrardan yapıldı. Önümüzde ki haftalarda da ihaleyi kazanan firmalara yer teslimi yapıldıktan hemen sonra, inşaatının da çok hızlı bir şekilde başlayacağı müjdesine aldık. Ayrıca Silivri’de dar gelirli vatandaşlarımız için büyük bir sosyal konut ihtiyacı olmasına rağmen İ.B.B şirketi Kiptaş’ın Silivri’de ki sosyal konut amaçlı alınan arazilerini satışa çıkarması nedeniyle TOKİ başkanımız Ömer Buluttan vatandaşlarımızın ihtiyacına binaen TOKİ’nin her zaman vatandaşımızın yanında olacağının sözünü aldık. Silivrili hemşehrilerimize hizmet yolunda çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek” dedi.