58. Silivri Yoğurt Festivali Başlıyor

Silivri Belediyesi 58. Yoğurt Festivali 25 Temmuz Perşembe saat 19.30'da renkli açılış korteji ile başlıyor.

58. Silivri Yoğurt Festivali Başlıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi tarafından 58 yıldır sürdürülen geleneksel Yoğurt Festivali bu yıl da eğlenceli etkinlik takvimi ile dolu dolu geçecek. 25-26-27-28 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek 58. Yoğurt Festivali kapsamında; ödüllü turnuvalar, geleneksel yoğurt mayalama ve yoğurt yeme yarışmaları, ödüllü spor aktiviteleri, sergi alanları, farklı ülkelerden gelen renkli halk oyunları ekipleri, bölge halk oyunları grupları gösterileri ve Doğal Pazar Silivri satış noktaları ile hafızalara kazınacak. Festivalin sahne programları kapsamında ünlü sanatçılar Edis, Demet Akalın, Ali Kınık, Zafer İşleyen ve MFÖ Silivrililer ile buluşacak. Festivalin son gününde yer alan Color Fest ise bu yıl “Beyaz Tişörtünü Giy De Gel” sloganıyla Gökçe Kırgız ve Suat Ateşdağlı’nın performansı ile gerçekleşecek.

FESTİVAL RENKLİ KORTEJ İLE BAŞLAYACAK

58. Silivri Yoğurt Festivali renkli açılış korteji ile başlayacak. Birbirinden renkli grupların yer aldığı kortej 25 Temmuz Perşembe saat 19.30’da belediye hizmet binası önünden hareket edecek.

BAŞKAN YILMAZ FESTİVALE DAVET ETTİ

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Yoğurt Festivali’ne davete bulundu. İlçenin tanıtımının yanı sıra birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi açısından festivallerin büyük önem taşıdığını dile getiren Başkan Yılmaz, “Belediye binamız önünden başlayacak festival kortejimize ve devamında yapılacak festival programlarımıza davetlisiniz” dedi. 4 gün sürecek festival kapsamında tüm fotoğraflarınızı ve videolarınızı #Silivridefestival etiketi ile bizimle paylaşabilirsiniz.