7. Börek Festivali Yarın

Silivrili kadınların birbirinden lezzetli böreklerini yarıştırdıkları, Silivri Belediyesi Ortaköy Börek Festivali 5 Haziran'da yapılacak. Festivalde Ortaköy Düğün Salonu'nun açılışı da gerçekleşecek.

7. Börek Festivali Yarın
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi, bu yıl yedincisi yapılacak Ortaköy Börek Festivali için tüm hazırlıklarını tamamladı. Silivrili kadınların birbirinden lezzetli böreklerini yarıştırdıkları festivalde bu yıl da tepsiler birincilik için yarışacak.
 
KATILIMCILARA SÜRPRİZ HEDİYELER
7. Ortaköy Börek Festivali’nde En İyi Börek ve Dilme Yarışması gerçekleştirilecek. En lezzetli böreği yapan ilk on tepsinin belirleneceği yarışmada dereceye giren ilk üçe tam, yarım ve çeyrek altın, 4,5,6,7,8,9 ve 10. olan yarışmacılara da gram altın hediye edilecek. En iyi dilme tatlısını yaparak dereceye giren ilk üçe tam, yarım ve çeyrek altın hediye edilecek. Katılan tüm yarışmacılara sürpriz hediyeler verilecek.
 
ORTAKÖY DÜĞÜN SALONU AÇILIYOR
Silivri Belediyesi Ortaköy Düğün Salonu inşaatı tamamlandı. Ortaköy sakinlerinin mahallede asker gecesi, kına ya da düğün yapmak için bir salon istemeleri üzerine çalışmaları başlatan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, düğün salonunu tamamlayarak hizmete açtı. Salonun resmi açılışı, Börek Festivali’nde gerçekleşecek.
 
GÖKÇE SİLİVRİLİLERLE BULUŞACAK
Festival 10.00’da böreklerin teslim edilmesiyle başlayacak. Jüri değerlendirmeleriyle devam edecek festivalin sahne programında ise Kültür Merkezi eğitmenlerinden İbrahim Orçin ve Orkestrası ile Ahenk Sanat Kulübü sahne alacak. Gecenin finalinde ise Gökçe Silivrililerle buluşarak, en sevilen şarkılarını Ortaköy’de seslendirecek.
 
ÜCRETSİZ ARAÇ KALDIRILACAK
5 Haziran Pazar Günü 15.00’ten itibaren Ortaköy Börek Festivali için Özel İdare İş Merkezi önünden ücretsiz araç kaldırılacaktır.
 
ORTAKÖY BÖREK FESTİVALİ PROGRAMI
10.00 – 13.00 / Börek Kabulü
13.00 / Jüri Değerlendirme Başlangıcı
16.00 / Düğün Salonu Açılış
16.30 / Börek İkramı
17.30 / Yarışma Sonuçları
18.00 / Jüri Üyeleri Plaket Takdimi
18.15 İbrahim Orçin ve Orkestrası
19.15 / Ahenk Sanat Kulübü Gösterisi
20.00 / Gökçe Konseri