Hayallerindeki Festivali Çizdiler

51. Yoğurt Festivali etkinlikleri kapsamında Kültür Merkezi stant alanında gerçekleştirilen 6- 12 yaş arası çocuklar için 'Silivri'de Festival' konulu Resim Yarışması'nda altı yüze yakın resim yarıştı.

Hayallerindeki Festivali Çizdiler

Silivri Belediyesi Kültür Merkezi, 51. Yoğurt Festivali etkinlikleri kapsamında 9-14 Temmuz tarihleri arasında Ödüllü Resim Yarışması gerçekleştirdi. Kültür Merkezi stant alanında yapılan resim yarışmasında çocuklar hem eğlenceli vakit geçirdi, hem de yaratıcılıklarını ortaya koydular. “Silivri’de Festival” konulu yarışmada 6- 12 yaş arası çocuklar, hayal güçlerini kullanarak renklendirdikleri resimleriyle birbirinden güzel çalışmalar ortaya koydular.

EN GÜZEL RESMİ ZEHRA AVCI ÇİZDİ

Birbirinden güzel altı yüze yakın resmin yarıştığı yarışmada Efe Gökmen Doğramacı, Derya Karpuz, M. Salih Çelikten, Azra Badem, Nazlı Özkoç, İlker Varol, Arzuhan Kuz mansiyon ödülü alırken; Gökçe Sıla Tombaş üçüncü, İlayda Kayra ikinci ve Zehra Avcı da birinci oldu. Kazananlara ödülleri Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Elif Bilici tarafından verilirken; birinci olan Zehra Avcı’ya bisiklet, ikinci olan İlayda Kayra’ya fotoğraf makinesi ve üçüncü olan Gökçe Sıla Tombaş’a da büyük boy resim seti hediye edildi.