Işıklar canlı yayınlarda festivale davet etti

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Bloomberg HT ve Bugün TV'de canlı yayına katılarak 51. Geleneksel Silivri Yoğurt Festivali'ne davet çıkardı.

Işıklar canlı yayınlarda festivale davet etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 09- 14 Temmuz 2012 tarihlerinde gerçekleşecek olan 51. Geleneksel Silivri Yoğurt Festivali Kültür ve Sanat Etkinlikleri’ne canlı yayında davet çıkardı. Bloomberg HT’de Ali Çağatay’ın sunduğu Ana Haber Bülteni’ne konuk olan Başkan Işıklar, “Amacımız eğlenceler yaparak geçecek bir festival organize etmek değil, yok olmaya yüz tutmuş yerel bir değerimiz olan yoğurdu ulusal ve uluslararası çapta duyurmak. İlçemizde sayılı bulunan üreticilerimizi ayakta tutarak, bu pazarın daha da genişlemesini arzuluyoruz” diyerek, yerel değerlerin yaşatılmasının altını çizdi. Bugün TV’de yayınlanan Ceren Bektaş ile haftasonu isimli programa da konuk olan Işıklar, Yoğurt Festivali’ne davet çıkardı.

 

ESKİ SİLİVRİ YOĞURTÇULARI CANLANDIRILDI

Bugün TV canlı yayınında, Silivri’nin eski yoğurt satıcılarını canlandıran Silivri Belediyesi Kültür Merkezi Tiyatro Topluluğu’ndan Tekin Zengi ve Oğuz Aydos programa renk kattı. Kemal Erdeniz eğitmenliğinde Silivri’nin yöresel halk oyunlarını sergileyen ekip, milyonlara Silivri’nin yöresel oyununu tanıttı. Meşhur Silivri yoğurdunu tadan ve çok beğenen Ceren Bektaş, Işıklar’a başarılar diledi.