Melisa Şerbetçi ayakta alkışlandı

51. Yoğurt Festivali kapsamında dün akşam sahne alan Melisa Şerbetçi,izleyicileri coşturdu.Tüm izleyenler Şerbetçi'yi ayakta alkışladı.

Melisa Şerbetçi ayakta alkışlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şarkılarıyla geceye renk katan Melisa Şerbetçi, dinleyicilere müzik ziyafeti yaşattı. Solist Melisa Şerbetçi için Belediye Başkanı Özcan Işıklar şunları söyledi:

“Gençlere yol gösterenlere, çaba gösterenlere bir çıkış yolu bulduk ve yerel sanatçılarımızla sizleri buluşturuyoruz. İnanın çok mutlu oldum. Hepsi ayrı ayrı hazırlıklar yapıyorlar. Melisa’yla günde iki defa telefonla konuştuk. Yerini beğenmiyor, saatini beğenmiyor, çok hassas. Bir sanatçı kaprisine, bir sanatçı havasına çoktan girmiş. Bir şey gözümde canlandı. Çok beğendiğim, hayranı olduğum Nilüfer; lise son sınıfta bir yarışmayla tanındı ve dünyanın en güçlü kadın seslerinden biri oldu. Şimdi niçin Melisa için olmasın; niçin yerelden ulusala, ulusaldan evrensele sanatçılar yetiştirmeyelim? Bunun tek çıkışı var. Onlara fırsat vermek, onları cesaretlendirmek. Biz fiziki şartları sağladık siz de gönülden destek vermelisiniz. Önce Melisa’ya sonra size çok teşekkür ederim.”

“Mahalle Kadınları da Sanatçılardır!”

“3 günlük yerel festivalimizden sonra Perşembe günü ulusal anlamda festivalimiz başlayacak. Yoğurtçu Heykellerini yapan mahalle kadınlarımızın etkinliklerini bir kez daha görmenizi istiyorum. İşte açık toplum, demokrasi, kolektif yaşam, birbirini cesaretlendiren aydınlık toplum oluşturmak için birbirimize destek vereceğiz. Böyle günlerde çabalarımızı sergileyeceğiz ki cesaret bulacağız. Bu demokrasiyi, cumhuriyeti korumanın yolu birbirimize moral vermek, cesaret vermektir. Hiçbir olumsuzluk bizi yıldırmayacak. Biz gelenek göreneğimizden vazgeçmeyeceğiz. Mahalle Kadınlarımız da gerçek sanatçılardır. Bu sergilere uğramalıyız bu yüzden. Herkese tekrar teşekkür ediyorum.”

Işıklar’dan sonra sözü Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün aldı.

“Çağdaş Silivri’mizin Cumhuriyetçi, Yılmaz Atatürk Bekçileri;

Silivri’nin modern şehre yakışan bir akşamında sizinleyiz. Önce Büyükçekmece festivali, sonra Çatalca Erguvan festivali ve şimdi Silivri Yoğurt Festivali. Bunlar belediyeciliğin çok önemli kesitleridir. Bu nedenle hem Çatalca’daki arkadaşımı hem de Özcan kardeşimi tebrik ediyorum. Belediyecilik sadece yol yapmak değildir. Temeli sosyal ve kültürel faaliyetlere önem vermektir. İnsanımızı şöyle bir düşünceye yönlendiremeyiz. Önce kanallar yollar bitsin sonra sosyal hayata önem verilsin. Bu yanlıştır. CHP’nin yönetimindeki üç ilçe, Türkiye’ye örnek olacak üç ilçedir. Bizlere sahip çıkan her üç ilçe halkını, Özcan kardeşimi, Çatalca’daki kardeşimi tebrik ediyorum. Sizlere 51. Yoğurt Festivali’nde bol bol eğlence diliyorum.”

Ardından Yoğurtçu Heykeli’ni Melisa’ya Hasan Akgün verdi.