Pinhani, Yoğurt Festivali finalinde coşturdu

Silivri Belediyesi 56. Yoğurt Festivali etkinlikleri, muhteşem bir finalle sona erdi. 3 gün boyunca devam eden festival, Pinhani ve Fettah Can'ın yoğun katılımla gerçekleşen konseriyle son buldu.

Pinhani, Yoğurt Festivali finalinde coşturdu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

56. Silivri Yoğurt Festivali etkinliklerinin final akşamı, büyük bir coşkuya ev sahipliği yaptı. Festivalin üçüncü gecesi Silivri Belediyesi Kültür Merkezi minik balerinlerinin dans gösterisiyle başladı. Sevimli dansları ve kostümleriyle sahneye renk katan balerinlerin ardından son gece de sahnede geleneksel Yoğurt Yeme Yarışması gerçekleştirildi.

Pinhani’den roman dansı

Festivalin son gecesinde sahne alan grup Pinhani, Silivrilileri yerinde oturtmadı. Sevilen şarkılarını gençlerle birlikte söyleyen grup, sahneden inerek kendisini izlemeye gelenler ile birlikte roman havası oynadı. Hareketli parçalarıyla Silivri’yi adeta sallayan Pinhani, gördüğü kalabalıktan çok memnun olduğunu dile getirdi.

Final Fethan Can’dan

Gecenin finalinde coşkulu alkışlarla sahneye çıkan Fettah Can, muhteşem bir konser verdi. Ünlü sanatçılara yazıp bestelediği, herkes tarafından bilinen şarkılarını söyleyen Can’ın konserinde baştan sona tempo hiç eksilmedi. Fettah Can, muhteşem sahne performansıyla izlemeye gelenlere unutamayacakları bir konser ziyafeti yaşattı.

Silivri yoğurda doydu

Silivri Belediyesi 56. Yoğurt Festivali’nde Silivri yoğurdu yemeyen kalmadı. Her gün binlerce yoğurt, festivali izlemeye gelen konuklara ikram edildi. Etkinlik alanlarının yanı sıra çevrede bulunan iş yerlerine ve çay bahçelerine kadar yoğurt ikramı yapıldı.