Samsunluların 'Keşkek Festivali' Başlıyor!

Silivri Samsunlular Keşkek Festivali 12 Mayıs Cumartesi(Yarın) saat 15.30'da eski festival alanından başlayacak olan kortej yürüyüşü ile başlayacak.

Samsunluların 'Keşkek Festivali' Başlıyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

başlayacak olan kortej yürüyüşü ile başlayacak.

Günlerdir duyurusu yapılan ve ilçede merakla beklenen Silivri Samsunlular Keşkek Festivali 12 Mayıs Cumartesi(yarın)Günü Silivri Sahinde gerçekleşecek. Programda yediden yetmişe her kesime hitap edecek birbirinden güzel aktivitelerin olduğu festivalde misafirlere keşkek ikramları, limonata ve çeşitli ikramlarda olacak. Daha sonra ise bölgemizin yakından tanıdığı gazeteci Ahmet Ermiş'in birbirinden ünlü 18 kişilik dev orkestrası ile muhteşem bir konserde alana gelenleri bekliyor.

Silivri Samsunlular Derneği’nin bu yıl 3’üncüsünü yapacağı Keşkek Festivali büyük sürprizlerle geliyor. Ahmet Ermiş’in dev orkestra ile konser vereceği festivalde vatandaşlara keşkek ikramı yapılacak. Ayrıca oyun alanı, palyaço ve yüz boyama ile festival renklendirilecek.

Her yıl düzenlenerek gelenekselleşen Silivri Samsunlular Derneği Keşkek Festivali’nin bu yıl 3’üncüsü yapılacak. Bilhan Ahçıoğlu’nun başkanlığındaki dernek yönetiminin titiz çalışmalarla hazırlandığı festival 12 Mayıs 2018 Cumartesi günü saat 16.00’da Silivri Atatürk Meydanı’nda gerçekleştirilecek. 15.30’da eski festival alanından kortej yürüyüşü ile başlayacak olan etkinlikte, Ahmet Ermiş dev orkestra ile sahneye çıkacak. Vatandaşlara konser verecek olan Ermiş, yöresel ve güncel şarkıları seslendirecek. Samsunlular Derneği Başkanı Bilhan Ahçıoğlu, festivale katılım çağrısı yaparak “Büyük heyecan içerisinde büyük bir festival düzenliyoruz. Geçtiğimiz yıllardaki organizasyonla Silivri’nin yüz akı olduk. Dernek faaliyetlerimizde sosyal sorumluluk projelerin yanı sıra kültür ve sanat etkinlikleri de yapıyoruz. Keşkek festivalimiz de bunlardan bir tanesidir. Samsunumuzun yöresel lezzetini Silivrili hemşerilerimize sunacağız. Tüm halkımızı festivalimize davet ediyoruz” dedi.