Silivri'de 10 Bin kişiye 'Keşkek' ikram edildi

Silivri Samsunlular Derneği'nin düzenlediği 3.Geleneksel 'Keşkek Festivali' yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Silivri'de 10 Bin kişiye 'Keşkek' ikram edildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri sahilinde gerçekleştirilen Keşkek Festivali, binlerce vatandaşın katılımı ile hafta sonuna damgasını vurdu. Yoğun bir katılımın olduğu programda büyük kazanlarla hazırlanan 10 Bin kişilik keşkek ve limonata ikramı iki saat içinde tükendi. Ayrıca çocuklar için hazırlanan oyun alanında şişme park ve palyaço eşliğinde gün boyu aktiviteler gerçekleştirildi.

Bayram Üstündağ unutulmadı

Festival kapsamında haftalar öncesinden başlatılan ve geçtiğimiz ekim ayında elim bir kaza sonucunda hayatını kaybeden Samsun’lu Bayram Üstündağ’ın adını taşıyan futbol turnuvası yapıldı. 10 takımın kıyasıya mücadele verdiği turnuvada birinci, ikinci ve üçüncü olanların kupaları programda taktim edildi. Turnuvanın birincisi olan Mavi Vinç’e ödülünü MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Ömer Faruk Aksu, ikinci olan takım Güzelyurt İnşaat’a ödülü AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, üçüncü olan iki takımdan birisi Ekmek Teknesi’ne ödülü CHP İlçe yöneticisi Ahmet Yücegök, diğer üçüncü Koldere Gençlik’in ödülünü ise MHP Genel Merkez MYK üyesi aynı zamanda İstanbul 3. Bölge Milletvekili aday adayı Volkan Yılmaz verdi.

Sponsorlara teşekkür edildi

Silivri Samsunlular Derneği tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Keşkek Festivali’ne sponsor olan firmalar: Bayburtlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bayburtlu adına Yakup Bayburtlu, AK Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Davut Memiş, Şöhret Saç Tava Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Tabala, Servis Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Oturak, Moody’s Cafe Restaurant işletmesinin sahibi Orkun Çetinkaya plaketlerini alırken diğer firmalar olan Çizgi Kolejleri Yönetim Kurulu Başkanı Ulaş Velioğlu, Yazıcı Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Celattin Yazıcı, Atılım Beton Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Danış, Göksular, Karmim Mimarlık, Akancat Catring, Suud İnşaat, EDS Digital, Mavi Vinç, Ekmek Teknesi, Mistat Gıda, Uzman Elektrik, Çankaya İnşaat, Güzelyurt İnşaat, Özdil Nakliyat, Silivri Müzik Evi, Çetin Gayrimenkul ise destek vererek katkıda bulundular. 

Ahmet Ermiş’in konseri göz doldurdu

Selamlama ve plaket takdimlerinin ardından sahneye çıkan bölgemiz gazetecilerinden Samsunlu Ahmet Ermiş, söylediği birbirinden güzel şarkılar ile alana gelen binlerce vatandaşı oynattı. 18 kişilik büyük bir orkestra ile sahneye çıkan Ermiş, hazırladığı geniş repertuar ile birçok parçayı seslendirdi. Gazeteciliğin yanı sıra son birkaç yıl içerisinde başladığı sahne işleriyle de sık sık gündeme gelen Ahmet Ermiş, dinleyicilerinden tam not aldı. Yaklaşık iki saat sahnede kalarak izleyenlere unutulmaz bir konser yaşattı. Ayrıca Ermiş’in bu yıl içerisinde birkaç festival organizasyonunda yer alacağı da öğrenildi.

Geniş katılımlı bir protokol oldu

Silivri Samsunlular Dernek Başkanı Bilhan Ahçıoğlu, üçüncüsü gerçekleştirilen Keşkek Festivali’ne katılım gösteren, destek olan ve alanda bulunan tüm vatandaşlara teşekkür ederek: “Bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiğimiz festivalimize katkıda bulunan başta Silivri Kaymakamımız Sayın Ali Partal’a, tüm imkanları ile her zaman yanımızda olan Silivri Belediye Başkanımız Sayın Özcan Işıklar’a, Silivri Emniyet Müdürümüz Sayın Taner Ertürk’e teşekkür ediyorum. Rahmetli Bayram Üstündağ kardeşimizin adını taşıyan futbol turnuvamızın ve festivalimizin hayata geçmesinde maddi-manevi desteğini esirgemeyen tüm sponsorlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Gece gündüz birlikte çalıştığım kıymetli yönetimim ve mesai arkadaşlarıma da bu süreçte verdikleri özveri, gayret ve sabırları için şükranlarımı sunuyorum. Programımıza bizzat katılım sağlayarak bizleri onurlandıran MHP İstanbul 3.Bölge Milletvekilimiz Sayın Ömer Faruk Aksu’ya, MHP MYK Üyesi Volkan Sayın Yılmaz’a, Silivri Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Bora Balcıoğlu’na, AK Parti Silivri İlçe Başkanımız Sayın Mutlu Bozoğlu’na, CHP İlçe Yönetimi adına Ahmet Yücegök’e, MHP Silivri İlçe Başkanımız Zafer Yalçın’a, Silivri Demokrat Parti İlçe Başkanımız Sayın Halide Avlu’ya, Silivri Ülkü Ocakları Başkanımız Sayın Erhan Özkök’e, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız Sayın Nuray Koçer’e, Silivri Şoförler Odası Başkanımız Sayın Recep Akıncı’ya, Silivri Rizeliler Derneği Başkanı Sinan Azder ve yönetimi ile siyasi partilerimizin tüm meclis üyeleri ve mahalle muhtarlarımıza teşekkür ediyorum.

SAMKON Genel Başkanı Sayın Sezgin Gümüş, SADEF Genel Başkanı Sayın Hayati Sözen, İSDEF Genel Başkan Sayın Bahri Gökmen, Esenyurt Samsunlular Dernek Başkanı Sayın Erol Türkoğlu, İstanbul Ladikliler Dernek Başkanı ve AK Parti 3. Bölge Milletvekili aday adayı Sayın Fatih Zeybek, Samsun Çarşamba Hürriyet Derneği Başkanı Sayın Kemal Aydoğdu, Çerkezköy Yaşar Doğu Spor Klubü Başkanı Sayın Musa Kavlak’a katılımları ve bizlere destekleri için ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.